Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo har et udvalg af produkter, som overholder de højeste standarder for specialområder, der kræver særlige gulvbelægningsegenskaber, f.eks. beskyttelse mod elektrostatisk udladning eller forbedret skridsikkerhed.

Colorex

Krav til høj ydeevne
Følsomme hospitalsområder, f.eks. operationsstuer, intensivafdelinger og billeddiagnosticeringsafsnit, stiller særlige krav til gulvbelægningen. Den skal både overholde de strengeste hygiejnekrav for at forebygge hospitalsinfektioner samt alle relevante sikkerhedskrav. Og den skal frem for alt forebygge dannelse af statisk elektricitet, som kan medføre fejlfunktion i følsomt medicinsk udstyr og medicinske enheder.

De højeste hygiejnestandarder
Colorex-serien opfylder alle disse krav. Dens ledende egenskaber forhindrer opbygning af skadelig statisk elektricitet. Den kompakte, porefri overflade beskytter samtidig effektivt mod bakterier og mugdannelse og sikrer overholdelse af de strengeste hygiejnestandarder.
Læs mere på Colorex collection

ESD
Step

Step skridsikre gulve

Mere end 37 % af ulykker med personskade skyldes, at folk glider eller snubler på gulvbelægningen. Snuble- og glideulykker er den hyppigste årsag til personskader på arbejdspladsen. Et Step-gulv reducerer risikoen for glideulykker markant. *Kilde: Det britiske arbejdsmiljøministerium
Step-serien er gulvbelægninger i sikkerhedsvinyl med garanteret skridsikker belægning i hele gulvets levetid. Den omfatter et bredt udvalg af gulve i sikkerhedsvinyl, som ikke går på kompromis med funktionaliteten. Den er designet med tanke på både udseende og skridsikkerhed med løsninger til alle områder, hvor der stilles krav til skridsikkerhed.
Step-serien er også enestående og attraktive løsninger til vådrum med høj komfort ved brug med bare fødder samt optimal komfort og skridsikkerhed ved brug med både bare fødder og fodtøj.

Læs mere på Step collection](brand:2035)