Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Sikre og rene træningsfaciliteter

Sportsdrikke og sveddråber er en uundgåelig del af dagligdagen i en travl sportshal og stiller store krav til rengøring og vedligeholdelse, hvis hallen skal bevare sit indbydende udseende. Specialgulvbelægninger kan forebygge risikoen for glideulykker i sports- og træningshaller.

Sports
Linoleum Sport

Marmoleum sportsgulve

Den førende gulvbelægning til sports- og fritidshaller

Gulvbelægninger i sports- og fritidshaller skal opfylde mange forskellige krav.
Et underlag med Marmoleum Sport som toplag reducerer risikoen for personskade og for muskeltræthed og -overbelastning. Toplaget har optimale skrid- og glidesikre egenskaber.

Den naturlige vinder
IMarmoleum Sports særlige sammensætning gør den helt unik. Den opfylder alle kravene til et økologisk kvalitetsprodukt kombineret med forskellige højtydende egenskaber.
[Klik for at gå til linoleumsgulve til sportshaller](

Flotex

Flotex er 100 % vaskbar og hygiejnisk med en særlig Sanitized antimikrobiel beskyttelse, som gør den til den perfekte tekstilløsning til travle træningslokaler og fitnesscentre. Flotex flokkuleret gulvbelægning er en helt speciel tekstilgulvbelægning, som kombinerer slidstyrke og holdbarhed med gulvtæppets varme og behagelige egenskaber. Flotex er opbygget af en solid vinylforstærket basis med en tæt flokkuleret overflade af 6,6 nylonfibre, som er fastgjort til basislaget.
Flotex er ekstremt formstabil og ligner en tekstilgulvbelægning, men har samtidig den elastiske gulvbelægnings funktionelle, slidstærke og rengøringsvenlige egenskaber.
Klik for at gå til Flotex

Flotex
Eternal projektvinyl

Eternal projektvinyl

Du vil mere end nogensinde før opleve den nye Forbo Eternal-
allroundvinylkollektion som en enestående praktisk anvendelig serie, der kombinerer moderne design med slidstyrke og holdbarhed.
Kollektionen omfatter en afbalanceret serie af trædesign, stendesign og abstrakte design kombineret med en omfattende, moderne farvepalet, som med sikkerhed vil komplettere din indretning.
Klik for at gå til Eternal