Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Klar til at tage af sted

Friske, rene omklædningsrum forbedrer kundernes oplevelser af dine faciliteter, uanset om de kommer direkte fra poolen eller træningslokalet.

Linoleum
Step skridsikker vinyl

Step skridsikre vinylgulve

Forbos Step-sikkerhedsvinyl er velegnet til ethvert sted, hvor der er behov for skridsikker belægning til arbejde, undervisning, leg eller andre daglige gøremål.
Den nye Forbo Step-serie bruger farverige "Step Crystals"-partikler til at opnå enestående skridsikre egenskaber og forskellige æstetiske udtryk i et rent, friskt look med forbedrede rengørings- og vedligeholdelsesvenlige egenskaber.
Klik for at gå til Step-sikkerhedsvinyl

Marmoleum

Vores bæredygtige linoleumskollektion Marmoleum fås i et væld af forskellige farver og er fantastisk modstandsdygtig over for ridser og afskrabning og med nem udbedring af b

Linoleum
Flotex

Flotex

Flotex er 100 % vaskbar og hygiejnisk med en særlig Sanitized antimikrobiel beskyttelse, som gør den til den perfekte tekstilløsning til travle træningslokaler og fitnesscentre. Flotex flokkuleret gulvbelægning er en helt speciel tekstilgulvbelægning, som kombinerer slidstyrke og holdbarhed med gulvtæppets varme og behagelige egenskaber. Flotex er opbygget af en solid vinylforstærket basis med en tæt flokkuleret overflade af 6,6 nylonfibre, som er fastgjort til basislaget.
Flotex er ekstremt formstabil og ligner en tekstilgulvbelægning, men har samtidig den elastiske gulvbelægnings funktionelle, slidstærke og rengøringsvenlige egenskaber.
Klik for at gå til Flotex