Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gående trafik

Sportsfaciliteter har indgangsområder, sociale områder og andre områder, hvor der er behov for andet end sportsgulvbelægninger. Det er vigtigt, at områderne er attraktive og samtidig viser vej til de forskellige faciliteter.

Linoleum sport
Coral Duo

Coral belægning til indgangspartier

Vores smudsafvisende Coral tekstil gulvbelægninger er udviklet til at yde ekstra beskyttelse mod snavs og er perfekte til forskellige anvendelsesområder.
Besøg vores Coral-sider

Allura luksus vinylfliser

Allura-kollektionen fra Forbo Flooring er indbegrebet af realistiske naturlige og abstrakte design skabt med moderne produktionsteknikker og -processer, så man opnår de mest realistiske og naturlige materialeudtryk i luksusvinylfliser.
Allura er produceret i Europa og har et iøjnefaldende europæisk design og enestående slidstærke og bæredygtige egenskaber.
Klik for at gå til Allura

Allura
Eternal allround vinyl

Eternal projektvinyl

Du vil mere end nogensinde før opleve den nye Forbo Eternal-
allroundvinylkollektion som en enestående praktisk anvendelig serie, der kombinerer moderne design med slidstyrke og holdbarhed.
Kollektionen omfatter en afbalanceret serie af trædesign, stendesign og abstrakte design kombineret med en omfattende, moderne farvepalet, som med sikkerhed vil komplettere din indretning.
Klik for at gå til Eternal

Flotex

Ligesom gekkoens fødder er dækket af tusindvis af små hår, så den kan klatre uden at skride, har Flotex mere end 70 millioner fibre pr. m², som giver en skridsikker overflade i både våde og tørre miljøer. Flotex absorberer også lyd og skaber et stille miljø.
Flotex-fibre er fleksible og behagelige for fødderne, og deres design og styrke gør, at den oprindelige form let gendannes, ligesom man ser det hos mos og bambus. Den robuste overflade er særlig modstandsdygtig over for slid fra eksempelvis kontorstole.
Klik for at gå til Flotex

Flotex colour