Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Slidstyrke og design i ét

Når det drejer sig om områder som køkkener og badeværelser, ved vi, at du har behov for en gulvbelægning, som kan holde til hverdagens slid, samtidig med at dine lejere ønsker at sætte deres eget præg på indretningen med farver og design.

Novilon
Novilon

Novilon

Novilon cushion vinyl med Diamond Seal- og Noviclean-finish giver dig enestående beskyttelse mod mærker og ridser og bevarer sine rengøringsvenlige egenskaber i hele produktets levetid, så du sparer både tid og penge.
Vores unikke Aquagrip-finish har en skridsikkerhed i klasse R10. Novilon cushion vinyl er designet til at være ekstra slidstærkt uden at gå på kompromis med stil og udseende.
Novilon forhandles af vores grossist Eriksen Randers A/S.

Allura luksus vinylfliser

Allura-kollektionen fra Forbo Flooring er indbegrebet af realistiske naturlige og abstrakte design skabt med moderne produktionsteknikker og -processer, så man opnår de mest realistiske og naturlige materialeudtryk i luksusvinylfliser.
Allura er produceret i Europa og har et iøjnefaldende europæisk design og enestående slidstærke og bæredygtige egenskaber.
Klik for at gå til Allura

Luxury vinylfliser
Marmoleum

Marmoleum

Vores bæredygtige Marmoleum-gulvløsning fås i et væld af forskellige farver og er fantastisk modstandsdygtig over for ridser og afskrabning og med nem udbedring af beskadigede overflader.
Klik for at gå til Marmoleum