Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Cirkulations-områder

Uanset om du vil hjælpe kunder med at finde rundt i lokalerne eller at få mest muligt ud af imponerende eksponeringsområder, spiller gulvet en afgørende rolle for at guide kunderne rundt i butikken.

Forbos brede produktportefølje hjælper dig til at imponere kunder, uanset om du vil skabe naturlige "veje" eller skabe et unikt interiør, der skiller sig ud fra mængden.

1127213_small_Baxters_1_39L
Projektvinyl

Eternal - vinylkollektion

Når du ser nærmere på Forbos nye vinylkollektion Eternal vil du opdage en fantastisk kombination af topmoderne design i et stærkt, holdbart materiale egnet til mange forskellige anvendelsesområder.

Kollektionen præsenterer en afbalanceret serie af træ-, sten- og abstrakte designs sammen med en omfattende, moderne farvepalet, der kan supplere din indretning.

Marmoleum

Marmoleum, linoleum er en holdbar bæredygtig gulvløsning, som findes i et ubegrænset antal af farver.
Se mere om Marmoleum

Marmoleum Modular
Allura luksus vinylfliser

Allura

Forbos nye Allura kollektion består af naturtro og abstrakte designs, som er produceret med "state of the art" teknikker og processer for at skabe det mest realistiske og naturlige udtryk i luksus vinylfliser.

Produceret og designet i Europe. Allura byder på iøjnefaldende design og imødekommer krav til ydeevne og bæredygtighed.
Læs mere om Allura

Flotex

Flotex har over 70 millioner fibre pr. m², som giver en skridsikker overflade med enestående mulighed for rengøring - gulvbelægningen ligner en gecko-svejset fod, dækket med tusindvis af små hår, der gør det muligt at klatre uden glide. Fibrene er også lydabsorberende, hvilket gør Flotex til et "stille" gulv.

Flotex fibre er fleksible og behangelige under foden, og deres tæthed, form og styrke gør at de vender tilbage til deres oprindelige form på samme måde som mos og bambus. En sådan styrke giver en holdbar og meget slidstærk overflade, der for eksempel tåler kørsel med kørestol.

Flotex linear
specialdesignet digitalt print projektvinyl

Gulv med specialdesignet digitalt tryk

Specialdesignet dititalt tryk er en revolution i vinyl og Flotex gulve, hvilket giver mulighed for at skabe et unikt design, der springer i øjnene.

Vælg mellem tusindvis af licenserede billeder, der er klar til reproduktion eller at designe dit eget gulv. Uanset printets art, størrelse, omfang og kompleksitet gengiver vores specialdesignede digitale print skarpe og levende billeder takket være højkvalitativ printteknologi med 6 farver og høj opløsning (600 dpi).