Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Serveringsområder

At finde en gulvbelægning til fødevareområder, som både er nem at rengøre, og stadig er æstetisk tiltalende, kan ofte være udfordring.

Fra vores generelle vinylkollektion til vores luksus vinylfliser, har de alle en optimale ydeevne uden at gå på kompromis med udseendet eller stilen.

I storkøkkener kræves en supplerende skridsikkerhed som vores Step vinyl-kollektion tilbyder.

Step skridsikkert gulv
Step skridsikker vinyl

Step - skridsikker gulvbelægning

Forbos Step kollektion af skridsikre gulve kan bruges alle steder, hvor mennesker arbejder, undervises, leger eller har deres daglige gang. Skridsikkerhed er en nøglepunkt, når der skal skabes sikre arbejds-, bolig- eller offentlige miljøer.
Step vinyl tilbyder R10 til R12 i skridsikkerhed, og giver et sikkert fodfæste i områder med stor risiko for spild.
Mere information om Step skridsikker vinyl

Eternal

Når du ser nærmere på den nye vinylkollektion Eternal opdager du en perfekt kombination af vådrumsgodkendte højklassiske mønstre i en slidstærk, holdbar kvalitet til ethvert formål.

Kollektionen består af velafbalancerede træ- og stenmønstre samt abstrakte mønstre som sammen med en omfattende og moderne farvepalette komplementerer den øvrige indretning.

Se Eternal kollektionen her

Eternal wood
Allura

Allura luxury vinylfliser

Forbos nye Allura kollektion består af realistiske, naturlige og abstrakte mønstre, som er produceret med avancerede teknikker for at skabe det mest realistiske og naturlige udtryk i LVT.

Allura er produceret og designet i Europa og tilbyder et iøjnefaldende design kombineret med enestående kvalitet og bæredygtighed.

Se Allura kollektionen her

Marmoleum

Vores linoleum Marmoleum, er en bæredygtig løsning som findes i et væld af farver. Marmoleum er ekstrem holdbar og medTopshield2 på overfladen, som sikrer en slidstærk og smudafvisende belægning.
Se udvalget i Marmoleum

Marmoleum Modular