Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Fiskenet fanger snavs

Snavs fra sko er gulvenes væste fjende i retail. Den helt rigtige løsning stopper op til 94% fugt og snavs i at komme inden for dørene.
Der er mange penge at spare på både rengøring og vedligeholdelse ved den helt rigtige måtteløsning. En undersøgelse, som det anerkendte, tyske testinstitut TÜV Rheinlands har foretaget for Forbo, viser, at du med den rigtige måtteløsning kan opfange 94% af den regn, sne, sand og jord, som kundernes sko transporterer ind fra gaden. "Mange bygherrer tænker i smukke gulve, men glemmer, at fladerne ikke bliver ved med at være lige flotte, hvis du ikke plejer dem ordentligt - især i et land med et vejr som her i Danmark. Vi slæber mange kilo fugt og snavs med ind i bygningerne hver eneste dag, og det forkorter gulvenes levetid væsentligt. Derfor har flere og flere fået øjenne op for, hvor vigtigt et ellers lidt usexet produkt som en indgangsmåtter er", fortæller Robert Jørgensen Key Account Manager hos Forbo.
Se udvalget af Coral måtter

Coral måtte
Coral indgangsmåtte

Stor forskel på kvaliteten

Næsten alle butikker har en måtte placeret ved indgangen, men der er meget stor forskel på kvaliteten. Forbo er verdens førende inden for indgangssystemer og har i efteråret 2017 blandt andet lanceret Coral Click. Serien består af klikbare tekstilfliser, som hurtigt og nemt lægges foran både store og små indgangspartier. Det er disse måtter, der har testet til maksimal effektivitet på det tyske tekstinstitut.
Som et ekstra plus er flere af måtterne lavet af 100% genbrugsmaterialer som fx udtjente fiskenet. Coral produkterne matcher dermed kravene til bæredygtigt byggeri og miljørigtig indretning.
Ønsker du at høre mere om de muligheder, vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte Robert Jørgensen, 2938 9919, robert.jorgensen@forbo.com.