Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kantiner og spiseområder

At finde en gulvbelægning til kantiner og spiseområder, som er både rengøringsvenlig og pæn, kan være noget af en udfordring.
Med vores allroundvinylkollektion og luksusvinylfliser får du præcist de egenskaber, du har brug for, uden at gå på kompromis med hverken udseende eller stil.
Vores Step-sikkerhedsvinylkollektion har endvidere et udvalg af HSE-kompatible gulvbelægninger til køkken- og madlavningsområder, hvor der stilles ekstra krav til skridsikkerheden.

Step skridsikker vinyl
Step  skridsikker vinyl

Step skridsikker vinyl

Forbos skridsikre vinylkollektion Step er velegnet til arbejds- og boligmiljøer og offentlige miljøer, hvor der er behov for skridsikker belægning til arbejde, undervisning, leg eller andre daglige gøremål. Step-sikkerhedsvinylgulve er HSE-kompatible med en skridsikkerhed i klasse R10 til R12, så du ikke skal bekymre dig om glatte gulve i områder, hvor der er risiko for spild.
Klik for at gå til Step-sikkerhedsvinyl

Eternal

Du vil mere end nogensinde før opleve den nye Forbo Eternal
allround vinylkollektion som en enestående praktisk anvendelig serie, der kombinerer moderne design med slidstyrke og holdbarhed.
Kollektionen omfatter en afbalanceret serie af trædesign, stendesign og abstrakte design kombineret med en omfattende, moderne farvepalet, som med sikkerhed vil komplettere din indretning.
Klik for at gå til Eternal

Eternal wood
Allura

Allura luksus vinylfliser

Den helt nye Forbo Allura-kollektion er indbegrebet af realistiske naturlige og abstrakte design skabt med moderne produktionsteknikker og -processer, så man opnår de mest realistiske og naturlige materialeudtryk i luksusvinylfliser.
Allura er produceret i Europa og har et iøjnefaldende europæisk design og enestående slidstærke og bæredygtige egenskaber.
Klik for at gå til Allura

Marmoleum

Vores bæredygtige linoleumskollektion Marmoleum fås i et væld af forskellige farver og er fantastisk modstandsdygtig over for ridser og afskrabning og med nem udbedring af beskadigede overflader.
Klik for at gå til Marmoleum

Marmoleum Modular