Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2


Ja - Flotex er det eneste tæppe, du kan vaske!

Slidstærk og dæmper lyden
Flotex kombinerer det praktiske fra elastiske gulvbelægninger med skridsikre og akustiske egenskaber, der normalt er forbundet med tekstiler. Flotex er en akustisk gulvbelægning, som reducerer lyden med > 20 dB. Flotex er slidstærkt og hygiejnisk, og helt vandtæt, Flotex er også den eneste vaskbare tekstile gulvbelægning der findes på markedet. Flotex tilbyder en varm, behagelig, hygiejnisk gulvbelægning, der er egnet til mange områder også butikker

Flotex planks
Flotex planks 2

Hurtig montering

Rengøringen af Flotex foregår ligeså enkelt som med fx et linoleumsgulv. Tæpperne er fremstillet af 67 procent genanvendte materialer og er desuden 100 procent vandtætte, så de kan vaskes med vand og standard rengøringsmidler.
Serien fås i mange design og flere størrelser, så du næsten har uendelige designmuligheder. Derudover kan det printes i logofarver og speciallavet design, hvis kunden har særlige ønsker.
En anden fordel er, at lægningen er hurtigt overstået: Hvad enten det er planker eller baner, er tekstilet monteret på få timer. Monteringsmetoden gør samtidig, at du altid kan forny et mindre område, hvis det for eksempel er slidt ved gangarealer, eller der skal rokeres om i butikken.

Ønsker du at høre mere om de muligheder vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte Robert Jørgensen, 2938 9919, robert.jorgensen@forbo.com.