Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Generelle gennemgangsområder

Valg af det rette gulvdesign er afgørende for dine kunders færd gennem butikken, uanset om du blot ønsker at hjælpe dem med at finde vej eller ønsker at fremhæve bestemte udstillingsområder.
Forbo tilbyder forskellige løsninger, afhængigt af hvilket indtryk du ønsker at skabe, fra naturligt udlagte gangarealer til mere iøjnefaldende eller unikke indslag.

1127213_small_Baxters_1_39L
Project vinyl

Eternal projektvinyl

Mere end nogensinde før, vil du opdage at Forbos Eternal projektvinyl er en fantastisk designkollektion, der passer til næsten alle anvendelsesområder og som både er slidstærk og holdbar.

Kollektionen består af et harmonisk udvalg af træ, sten og abstrakte designs, side om side med en omfattende, moderne farvepalette.

Klik for at gå Eternal

Marmoleum

Marmoleum, vores bæredygtige gulvløsning, byder på et væld af farvemuligheder, fremragende egenskaber mod slid og ridser, kombineret med muligheden for at reparere beskadigede overflader.
Klik for at gå til Marmoleum

Marmoleum Modular
Allura luxury vinyl tiles

Allura

Forbos nye Allura kollektion står for det ultimative inden for realistiske og abstrakte designs, skabt med avanceret produktionsteknikker og processer for at skabe de mest realistiske design vinyl fliser.

Produceret og designet i Europa.
Klik for at gå til Allura

Flotex

Der er over 70 millioner fibre pr m² i Flotex, som giver en skridsikker overflade under både både våde og tørre forhold, og på samme måde som for fødderne af en gekko, der er dækket med tusindvis af bittesmå hår, der gør at de kan klatre uden at glide. Fibrerne absorberer også lyd, som gør Flotex en stille gulv.

Flotex fibre er fleksible og behagelige under foden og, ligesom mos og bambus, deres densitet, design og styrke betyder, at de hurtigt vender tilbage til deres oprindelige form. En sådan styrke skaber holdbarhed og en overflade, som er usædvanligt modstandsdygtig over for slid, især fra kontorstole.
Klik for at gå til Flotex

Flotex linear
Skrædddersyet digitalt printede projekt vinyl

Digitalt printede gulve

Skræddersyet digitalt print er revolutionerende print på gulve i vinyl og Flotex, der gør det muligt at skabe skræddersyede unikke gulv design, som fokuspunkter for interiør.

Vælg mellem tusindvis af billeder, der er licenseret og klar til at blive reproduceret eller design dit gulv. Uanset type, størrelse, omfang eller kompleksitet i designet, vil vores digitale print levere knivskarpe og levende billeder, som resultat af digital print i 6 farver og 600 dpi (høj opløsning).