Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Følelsen af at være hjemme

Opholdsstuen og soveværelset er de to rum, hvor beboerne kan føle sig hjemme, når der er behov for hvile eller en god nats søvn. Børnebørn, som har svært ved at sidde stille, og kopper med kaffe eller anden væske stiller dog særlige krav også til disse private rum.

Soveværelse, novilon
Flotex Linear Stratus

Flotex

Ligesom gekkoens fødder er dækket af tusindvis af små hår, så den kan klatre uden at skride, har Flotex mere end 70 millioner fibre pr. m², som giver en skridsikker overflade i både våde og tørre miljøer. Flotex absorberer også lyd og skaber et stille miljø.
Flotex-fibre er fleksible og behagelige for fødderne, og deres design og styrke gør, at den oprindelige form let gendannes, ligesom man ser det hos mos og bambus. Den robuste overflade er særlig modstandsdygtig over for slid fra eksempelvis kontorstole.

Besøg vores Flotex-sider

Eternal

Oplev den nye Forbo Eternal-allroundvinylkollektion, som giver dig helt nye kombinationer af moderne design og stærk holdbarhed i en praktisk serie, som kan anvendes til ethvert formål.
Kollektionen omfatter en afbalanceret serie af trædesign, stendesign og abstrakte design kombineret
Besøg vores Eternal-sider

Eternal wood
Novilon Design

Allura

Forbo Allura-kollektionen er indbegrebet af realistiske naturlige og abstrakte design, som er gjort mulige takket være moderne produktionsteknikker og -processer for at skabe de mest realistiske og naturlige materialeudtryk i luksusvinylfliser.
Allura er produceret i Europa og har et iøjnefaldende europæisk design og enestående slidstærke og bæredygtige egenskaber.
ility credentials.
Besøg vores Allura-sider