Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Fællesarealer på plejehjem og i plejeboliger

Fællesarealer skal være beroligende og stimulerende sociale områder for beboerne og samtidig kunne modstå daglig slitage i et travlt miljø. Forbo tilbyder et udvalg af produkter, som omdanner fællesarealer fra funktionelle områder til hjertet i en bygning.

Flotex naturals, Flotex vision
Flotex

Flotex

Ligesom gekkoens fødder er dækket af tusindvis af små hår, så den kan klatre uden at skride, har Flotex mere end 70 millioner fibre pr. m², som giver en skridsikker overflade i både våde og tørre miljøer. Flotex absorberer også lyd og skaber et stille miljø.

Flotex-fibre er fleksible og behagelige for fødderne, og deres design og styrke gør, at den oprindelige form let gendannes, ligesom man ser det hos mos og bambus. Den robuste overflade er særlig modstandsdygtig over for slid fra eksempelvis kontorstole.
Gå til Flotex

Eternal - en allround vinyl

Oplev den nye Forbo Eternal-allroundvinylkollektion, som giver dig helt nye kombinationer af moderne design og stærk holdbarhed i en praktisk serie, som kan anvendes til ethvert formål.
Kollektionen omfatter en afbalanceret serie af trædesign, stendesign og abstrakte design kombineret med en omfattende, moderne farvepalet, som med sikkerhed vil komplettere din indretning.

Besøg vores Eternal-sider

Eternal
Allura

Allura

Forbo Allura-kollektionen er indbegrebet af realistiske naturlige og abstrakte design, som er gjort mulige takket være moderne produktionsteknikker og -processer for at skabe de mest realistiske og naturlige materialeudtryk i luksusvinylfliser.
Allura er produceret i Europa og har et iøjnefaldende europæisk design og enestående slidstærke og bæredygtige egenskaber.

Besøg vores Allura-sider

Marmoleum

Vores bæredygtige linoleum Marmoleum fås i et væld af forskellige farver og er fantastisk modstandsdygtig over for ridser og afskrabning og med nem udbedring af beskadigede overflader.
Click to go to Marmoleum

Marmoleum