Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Sikkerhed frem for alt

Skridsikre belægninger er altafgørende i områder på plejehjem og i plejeboliger, hvor der forekommer vand eller andre væsker, som kan gøre underlaget glat. Det er vigtigt, at beboerne kan benytte baderumsfaciliteter uden at skulle bekymre sig om glatte gulve og risikoen for at falde.

1156277_small_242
Vådrum

Vådrumsgulve

Dette moderne organiske design med et nyt og enestående udseende er designet til områder, hvor man færdes med bare fødder (samt med fodtøj med bløde såler). Et fleksibelt produkt, som let kan monteres for at opfylde de specifikke krav i vådrum. Den rene og moderne kollektion opfylder kravene til hygiejne og æstetik i områder som badeværelser og svømmehaller.

Specifikationer
Class C, R10, ESb, TRRL≥36, Rz≥20
Læs mere om vådrumsgulve

Step skridsikre gulve

Forbos skrisikre vinyl Step er velegnet til arbejds- og boligmiljøer og offentlige miljøer, hvor der er behov for skridsikker belægning til arbejde, undervisning, leg eller andre daglige gøremål.
Den nye Forbo Step-serie bruger farverige "Step Crystals"-partikler til at opnå enestående skridsikre egenskaber og forskellige æstetiske udtryk i et rent, friskt look med forbedrede rengørings- og vedligeholdelsesvenlige egenskaber.

Læs mere om Step skridsikker vinyl

Skridsikker belægning