Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kontorområder

Forbos modulbaserede gulvbelægninger er velegnede til alt fra store åbne kontorlandskaber til individuelle mødelokaler og gør det muligt at rotere og renovere inden for stramme budgetrammer uden at gå på kompromis med udseende eller design.
Vores serier af tilfældigt lagte tæppefliser, som ikke skal afstemmes efter bestemte flisepartier, gør det endvidere muligt for kunderne at reducere ordrestørrelser markant og med et monteringsspild på mindre end 2 %.

Linoleum
Tessera tæppefliser

Tæppefliser

Moderne kontorbygninger med åbne kontormiljøer stiller store krav til fleksibilitet og hyppige ændringer af indretning og layout. Et modulbaseret gulvbelægningssystem, f.eks. tæppefliser, kan hurtigt tilpasses til skiftende behov og giver ekstra designfleksibilitet og reducerede omkostninger til reorganisering.
Klik for at gå til tæppefliser

Allura

Forbo Allura-kollektionen er indbegrebet af realistiske naturlige og abstrakte design, som er gjort mulige takket være moderne produktionsteknikker og -processer for at skabe de mest realistiske og naturlige materialeudtryk i luksusvinylfliser.
Allura er produceret i Europa og har et iøjnefaldende europæisk design og enestående slidstærke og bæredygtige egenskaber.
Klik for at gå til Allura

Luksus vinylfliser