Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Totale gulvløsninger til kontorbygninger

Når der skal vælges gulvbelægning til kommercielle bygninger, er det vigtigt at tage hensyn til andet end blot det generelle kontorområde. Uanset om du skal renovere fællesarealer som indgangsområder eller toiletter eller har brug for en særlig "wow"-faktor til et område, har Forbo den totale gulvløsning til netop dit behov.

1119575_small_p35-A
Coral

Gulvbelægning til indgangspartier

Vores smudsafvisende Coral tekstil gulvbelægninger er udviklet til at yde ekstra beskyttelse mod snavs og er perfekte til forskellige anvendelsesområder.
Besøg vores Coral-sider

Tessera & Flotex tæppefliser

Tessera-serien er elegante og slidstærke tuftede tæppefliser i forskellige luvtykkelser og strukturer, som tilfører æstetik og holdbarhed til alle rumtyper.
Den farverige Flotex-kollektion og de fleste af serierne i Linear-kollektionen fås også som fliser.
Klik for at gå til vores kollektioner af tæppefliser

Flotex Linear Stratus
Allura Flex

Allura Flex løslagte fliser

Allura Flex er en kollektion af formstabile og ensartede vinylfliser og -planker af høj kvalitet, som monteres med klæbemiddel i stedet for permanent lim. Kollektionen har 36 forskellige design fra natursten og træ til spændende metalstrukturer og -effekter, som passer til alle typer kommercielle gulve.
Allura Flex har en tykkelse på 5 mm med et 1 mm transparent slidlag og PUR Pearl®-finish og er velegnet til brug sammen med tæppefliser.
Klik for at gå til Allura Flex

Eternal allround vinyl

Du vil mere end nogensinde før opleve den nye Forbo Eternal allround vinylkollektion som en enestående praktisk anvendelig serie, der kombinerer moderne design med slidstyrke og holdbarhed.
Kollektionen omfatter en afbalanceret serie af trædesign, stendesign og abstrakte design kombineret med en omfattende, moderne farvepalet, som med sikkerhed vil komplettere din indretning.
Klik for at gå til Eternal

Eternal