Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Betydning af farvevalget til kontoret

De farver, du vælger til dit kontor, kan have en markant effekt på dine kunder og andre besøgende. Effekten er underbevidst og instinktiv og giver enten et godt eller et dårligt indtryk af din virksomhed.

Farvevalget til kontoret bør nøje afstemmes efter den type forretning, du driver. Farverne er med til at skabe virksomhedens image og indtryk, fra det øjeblik døren går op. Det rigtige farvevalg kan være med til at sikre dig et positivt image.

*Generelle kontorområder**
Det er vigtigt, at du forstår effekten af de farver, du vælger til generelle kontorområder, og det budskab, de sender.

Blå og grønne farver giver en rolig atmosfære, men for store mængder blåt og grønt kan også have en negativ effekt på medarbejdereffektiviteten. Tilføjelse af små mængder rød, orange eller gult i lokalet tilfører energi og forbedrer medarbejdereffektiviteten.

For meget rødt kan fremkalde aggressioner og vrede, og for meget orange eller ferskenfarve skaber en social atmosfære med opfordring til at småsludre. For meget gult kan til gengæld fremkalde angst og stress hos nogle.

Øvelokaler og forelæsningssale
Lette og mellemtunge turkise farver stimulerer kreativitet og massekommunikation og er velegnet til vægge i undervisningslokaler.
Turkis virker beroligende på offentlige talere og er velegnet til foredragslokaler. En gul baggrundsfarve på kopier hjælper modtageren med at huske indholdet.
En vis mængde gul enten på væggen eller bag katederet hjælper de studerende med bedre at huske det, de lærer.
kilde: http://www.empower-yourself-with-color-psychology.com/office-colors.html

UK_ Mix Glacier_1180x664_office