Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Fællesarealer og kontorer

Forbos gulvbelægninger er velegnede til alt fra store åbne kontorlandskaber til individuelle mødelokaler og gør det muligt at rotere og renovere inden for stramme budgetrammer uden at gå på kompromis med udseende eller design. Uanset om du bruger tæppefliser, luksusvinylfliser eller Flotex, får du et flot look og reduceret akustik, som skaber et behageligt arbejdsklima.

Flotex linear stratus kombineret med cirrus
Tessera

Tæppefliser

Moderne kontorbygninger med åbne kontormiljøer stiller store krav til fleksibilitet og hyppige ændringer af indretning og layout. Et modulbaseret gulvbelægningssystem, f.eks. tæppefliser, kan hurtigt tilpasses til skiftende behov og giver ekstra designfleksibilitet og reducerede omkostninger til reorganisering.
Klik for at gå til tæppefliser

Flotex

Ligesom gekkoens fødder er dækket af tusindvis af små hår, så den kan klatre uden at skride, har Flotex mere end 70 millioner fibre pr. m², som giver en skridsikker overflade i både våde og tørre miljøer. Flotex absorberer også lyd og skaber et stille miljø.
Flotex-fibre er fleksible og behagelige for fødderne, og deres design og styrke gør, at den oprindelige form let gendannes, ligesom man ser det hos mos og bambus. Den robuste overflade er særlig modstandsdygtig over for slid fra eksempelvis kontorstole.
Klik for at gå til Flotex

Flotex Linear Cirrus
Allura Flex

Allura luksus vinylfliser

Allura-kollektionen fra Forbo Flooring er indbegrebet af realistiske naturlige og abstrakte design skabt med moderne produktionsteknikker og -processer, så man opnår de mest realistiske og naturlige materialeudtryk i luksusvinylfliser.
Allura er produceret i Europa og har et iøjnefaldende europæisk design og enestående slidstærke og bæredygtige egenskaber.
Klik for at gå til Allura