Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gulve til elektronikindustrien

Det rigtige gulv er afgørende.
Det primære formål for kontrolforanstaltninger i ESD-beskyttede områder (EPA) er at reducere udviklingen af statisk elektricitet. I områder som f.eks. elektronikmontering og mekatronik og i datacentre, er den rigtige gulvbelægning afgørende. Den fjerner ikke blot statisk elektricitet fra personer og udstyr, men forhindrer, at der dannes statisk elektricitet mellem skosåler og gulvet.

Ensartede ledende egenskaber i hele gulvets levetid
Colorex SD/EC har en særlig sammensætning, som er helt fri for flygtige antistatiske kemikalier, og som sikrer gulvet permanente og stabile ledende egenskaber i hele gulvets levetid uanset fugtighed og temperatur.
Vi garanterer mere end blot modstandsdygtighed
Forbo Flooring er din garanti for den højeste sikkerhed. Vi måler den elektriske modstand i hvert parti af Colorex SD/EC, vi producerer, og udleverer på anmodning en testrapport, som klart viser resultaterne af vores målinger.
Lav legemegenereret spænding
Mennesker udvikler naturligt statisk elektricitet, når vi bevæger os eller går. Med korrekte ESD-sko afledes disse elektriske udladninger sikkert gennem Colorex SD/EC's tætte netværk af ledende kanaler.

Colorex
Colorex

Colorex

Vi beskytter din teknologi.
Colorex er et avanceret teknisk gulvbelægningssystem, som er særlig udviklet til at forebygge statisk elektricitet i følsomme områder, f.eks. renrum, operationsstuer og elektronikindustrien.
Colorex er velegnet til mange forskellige anvendelsesområder. Det kan limes direkte på et undergulv eller hæftes til et overlagsgulv. Det kan også monteres som en del af et flisesystem til løs montering.
Colorex fås med tre forskellige ledningsegenskaber: Highperformance, Performance og Standard. Den skridsikre version til løs montering (R11 Plus) kompletterer det store udvalg af højteknologiske Colorex-løsninger.
Klik for at gå til Colorex