Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Ultimative gulvløsninger til offentlige steder

Gæsternes oplevelse på hoteller og fritidssteder er mere end blot aktiviteterne på stedet. Den indvendige indretning og den generelle stemning er afgørende for oplevelsen.
Forbos udvalg af produkter gør det nemt at vælge den perfekte gulvbelægning og skabe det rette indtryk overalt fra indgangsområdet til spise- eller indkøbsområdet.

1119525_small_p18-A
Allura Premium

Allura luksus vinylfliser

Den helt nye Forbo Allura kollektion er indbegrebet af realistiske naturlige og abstrakte design skabt med moderne produktionsteknikker og -processer, så man opnår de mest realistiske og naturlige materialeudtryk i luksusvinylfliser.
Allura er produceret i Europa og har et iøjnefaldende europæisk design og enestående slidstærke og bæredygtige egenskaber.

Klik for at gå til Allura

Flotex

Ligesom gekkoens fødder er dækket af tusindvis af små hår, så den kan klatre uden at skride, har Flotex mere end 70 millioner fibre pr. m², som giver en skridsikker overflade i både våde og tørre miljøer. Flotex absorberer også lyd og skaber et stille miljø.
Flotex-fibre er fleksible og behagelige for fødderne, og deres design og styrke gør, at den oprindelige form let gendannes, ligesom man ser det hos mos og bambus. Den robuste overflade er særlig modstandsdygtig over for slid fra eksempelvis kontorstole.

Klik for at gå til Flotex

Flotex Linear Cirrus
Marmoleum Leeds City Museum

Marmoleum

Vores bæredygtige linoleum Marmoleum til gulve fås i et væld af forskellige farver og er fantastisk modstandsdygtig over for ridser og afskrabning og med nem udbedring af beskadigede overflader.
Klik for at gå til Marmoleum