Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Om Bulletin Board

Forestil dig et indretningsmateriale, som på en og samme tid var et tapet, en akustisk dæmper, en opslagstavle og et farveberigende indslag.

Forestil dig en overflade, der på en og samme tid var robust og blød, fast og porøs, lun og rengøringsvenlig.

En drøm. En ønskedrøm og intet andet?

Svaret er nej.

Det er ikke en urealistisk fantasi. Materialet findes.

Det hedder Bulletin Board!

Bulletin Board - opslagstavle linoleum

  • Bulletin Board 2182 DIVIDER
  • Bulletin Board 2106
  • Bulletin Board 2182 worldmap
  • Bulletin Board

Helt naturligt

Helt naturligt

Bulletin Board er et naturbaseret materiale, som både kan indrammes som en traditionel opslagstavle eller fastgøres direkte på og integreres som en vægbeklædning. Overfladen er behagelig lun og let at røre ved og kommer i ikke færre end 15 farver. Bulletin Board leverer et dekorativt element i rummet, men er også den praktiske hjælp i hverdagen

Forbo_Leinöl

Altid klar til nye ideer

Colour overview

E stærkt og elastisk Bulletin Board er det ideelle materiale til opslagsområder, hvor ideer og information skal slås op og udveksles. Med sin unikke materialesammensætning af linoleum og kork fastholder Bulletin Board sin elasticitet og smuldrer ikke. Når tegnestiften eller nålen fjernes, forsvinder det hul, den har skabt, på grund af materialets karakteristiske fleksibilitet. Derfor fremstår Bulletin Board altid pæn og klar til nye ideer og indfald.

Bulletin Board for your thoughts

Naturlig & robust

Find inspiration

Bulletin Board fremstilles af naturlige og fornybare råvarer. En kombination af oxideret linolie, harpiks og finmalet kork giver produktet dets fleksibilitet og elasticitet. Kombination resulterer i et produkt med usædvanlig holdbarhed.

raw materials

Praktisk & hygiejnisk

Praktisk & hygiejnisk

Bulletin Board tiltrækker ikke støv og er naturligt hygiejnisk. Derfor er produktet en oplagt løsning i for eksempel klasseværelset til skiftende installationer eller i kontormiljøet, hvor mange hver dag kan komme i kontakt med overfladen.

Bulletin Board

Farverne

Farverne

Bulletin Board fås i 15 afstemte farver, der både hver for sig eller i forening giver karakter og atmosfære til indretningen.
Farveudvalget er tilpasset Forbos linoleumsgulv, Marmoleum, og inventarlinoleums- kollektionen Furniture og er velegnet til kombination med andre materialer som træ, sten, aluminium etc. Med Bulletin Board er du sikret en både fleksibel og kompatibel vægbeklædning med dekorative så vel som praktiske egenskaber.

Få overblik over Bulletin Board farverne  her

Bulletin Board colour overview B

Kontakt

Kontakt vores Furniture team

Montering

Bulletin Board 2182 WORLDMAP

Vi udfordrer studerende

Vi udfordrer studerende

Vi udfordrer elever fra design akademier verden over til at arbejde med vores møbler og pinboard linoleum produkter og skabe hvad de føler kan gøres med det.

At arbejde med unge designere giver os mulighed for at se på vores produkter på en anden måde, udforske mulighederne fra en anden vinkel, samtidig med at eleverne kan udtrykke deres kreativitet og få erhvervserfaring.

Læs mere om de studerendes udfordringer

Falmouth students - student challenge