Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Ikke for meget og ikke for lidt

Furniture Linoleum x Studio Stefan Scholten


Not too little, not too much

SAMARBEJDE


Furniture Linoleum farver i samarbejde med Studio Stefan Scholten

Forbo Flooring bad Studio Stefan Scholten undersøge farveeffekten og opfattelsen af møbellinoleum. Inspireret af linoleums unikke naturlighed udviklede han de bløde toner Clay, Leather og Walnut. Det nye supplement af farver rammer essensen af møblellinoleum: Ikke for meget og ikke for lidt.

Natural colour search
naturlige råvarer

FURNITURE LINOLEUMFurniture Linoleum ser ikke kun elegant og flot ud, men det er også meget behageligt og varmt at røre ved. Dette naturlige og unikke materiale er elastisk af natur og kan også bruges til at skabe blødt buede og organiske former. Dette gør det ideelt til vandrette, lodrette og også buede overflader.

ORIGINAL OPSKRIFT

Stefan Scholten, internationalt anerkendt designer og en førende repræsentant for hollandsk design, har i de seneste år arbejdet for prestigefyldte kunder som HAY, Maharam, Cappellini, Nanimarquina og 1616 / Arita. Baseret på hans unikke brug af farver, minimalistiske og funktionelle designs henvendte Forbo Flooring sig til ham med en særlig opgave. Stefan Scholten begyndte at studerede linoleummets originale opskrift og egenskaber. "Jeg ønskede at forstå det rene materiale baseret på den originale opskrift. Som reference brugte jeg de naturlige materialer, som du finder i interiører, såsom træ, læder, keramik og tekstiler, for jeg søgte efter den originale nuance. Slutresultatet afspejler en følelsesmæssig værdi og er samtidig optimalt anvendeligt."

Portræt af Stefan Scholten_Photography by Hilde Harshagen
Handmade drawing by Stefan Scholten

SALONE DEL MOBILE – ROSSANA ORLANDI

Under Fuorisalone, Milan designuge 2023, præsenterer Forbo Flooring og Studio Stefan Scholten 'Not too little, not too much'. Stefan Scholten: "Hos Spazio Rossana Orlandi viser vi tre nye farver: Clay, Leather og walnut, suppleret med de eksisterende varme gråtoner Pebble og Mushroom.
Møbellinoleum har en tynd papirbagside, hvilket gør den meget fleksibel og nem at påføre og er derfor meget velegnet som materiale til lodrette, vandrette og buede overflader. Hos Spazio Rossana Orlandi viser vi denne applikation i en grafisk opsætning. For at demonstrere den ideelle brug af møbellinoleum designede jeg et bord og en skammel. Det matte, varme, naturlige strejf af møbellinoleum kan ikke matches med lak eller anden finish. ”Ikke for meget, ikke for lidt”. Ikke overfladisk eller følsom over for trends, men en solid finish til moderne interiør."

Milan Designuge
17. - 23. april 2023
Åbningstider: 09.30 - 20.00 | Gratis adgang

STED:
Rossana Orlandi Gallery
Via Matteo Bandello, 14
20123 Milan, Italy

INTERZUM EXHIBITION COLOGNE

Samarbejdet med Studio Stefan Scholten vil også blive vist på Interzum udstillingen i Köln. Denne udstilling fokuserer på den globale møbelindustri. Furniture Linoleum er det ideelle materiale til ethvert møbel eller køkkenskab.

Interzum
9. - 12. maj 2023
Åbningstider: 09.00 - 18.00

STED:
Hall 1.2 | Stand B013
Messeplatz 1
Cologne, Tyskland

Linoleum stool by Studio Stefan Scholten