Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Furniture viser nye veje

Her ser du de nyeste cases, hvor mulighederne med Furniture Linoleum folder sig ud.

Garde Hvalsøe A/S

Når alder adler

- En kompromisløs kvalitet kan aflæses på, at alder og brug fremkalder en forædling - ikke en forringelse!

Sådan definerer direktør Søren Lundh Aagaard, Garde Hvalsøe A/S, forskellen mellem slidt og patineret. Og mellem møbelvarehusenes seriefremstilling og det autentiske håndværks noble behandling af materialer med dybt fæstede rødder i naturen.

Garde Hvalsøe A/S har indledt et samarbejde med gulvproducenten Dinesen om at vise markedet, hvad de to ypperlige repræsentanter for de bedste materialer og omhyggelig bearbejdning kan præstere sammen.

Det sker i en fælles kundemodtagelse og udstilling i Aarhus, hvis formål er at vise den begavede forarbejdning og anvendelse af gulvets traditionelle materialer, nu udfordret som stjernen i Garde Hvalsøes håndforarbejdede snedkerkøkkener.
Læs mere

GH 539x404
Furniture kitchen Gaarde Hvalsøe

Furniture Linoleum har en organisk struktur, en dybde, en stoflighed...

Furniture kitchen Gaarde Hvalsøe

... og så kan den jo tåle det hele.

Innovativt Snedkeri - Stagetorn

Innovativt Snedkeri - Stagetorn

Borde til leg, som er nemme at rengøre, bekvemme og praktiske at sidde ved og, hvis bordplader ikke støjer under leg med fx LEGO®!

Det var den opgave, som den relativt nystartede snedkervirksomhed Stagetorn fra Frederikssund nylig blev stillet af sin kunde, en større institution for børn fra seks års alderen.

- Til beklædning af bordpladerne var det nærliggende at foreslå Furniture linoleum, siger den ene af de to partnere bag Snedkeriet Stagetorn, Peter Kyster, som var godt bekendt med Furniture fra flere opgaver med køkkenindretning.
Læs mere

Stagetorn snedkeri montage
Stagetorn færdige borde

Vi ville gerne udfordres på vores dygtighed og evne til innovation....understreger Peter Kyster, der driver snedkeriet sammen med produktionslederen, snedkermester Thomas Enna.

Stagetorn færdige borde

De runde CNC-skårne legeborde er således produceret på forbilledlig snedkervis; de samles uden skruer, men alene med tapper. Desuden er Furniture nemt at holde rent... og dæmper støjen fra leg med legoklodser.

Ferm Living

Materialets stemme

ferm LIVING er en indretnings – og designvirksomhed med base i København, der arbejder med håndværkere overalt i verden og lader en skandinavisk baggrund smelte sammen med globale færdigheder og traditioner.

- Vi tager vores ansvar over for mennesker og planeten alvorligt og forventer det samme af vores partnere, lyder en del af ferm LIVINGS trosbekendelse, som også læner sig op ad bløde figurer, smukke teksturer og dybe farver.

Furniture har været en del af ferm LIVINGS kollektioner siden 2016. Det anvendes især til bordplader, fx bordet Mingle i flere dimensioner.
Læs mere

Fermliving getimage
Spiseborg blåt ferm

- Materialet har en mathed, en ro og en bæredygtighed, som er en vigtig del af fortællingen om bordserien ’Mingle’, uddyber seniordesigner og projektdirektør Kristine Juul Pedersen, ferm LIVING.

Spiseborg blåt ferm

At netop linoleums matte overflade tilfører et nedtonet og underspillet udtryk er vigtigt for os, tilføjer Kristine Juul Pedersen.

Køkkenskaberne

Signatur Inventar

Ved siden af markedsledende producenter af seriefremstillet elementinventar har vi herhjemme heldigvis også en flok talentfulde konceptmagere og designere, der udvikler, fremstiller og leverer ’håndsyede’ løsninger til hjemmets centrale samlingsrum som køkken og bad.

En af dem er Køkkenskaberne med direktør Martin Helm og designer og partner Malene Hattens i spidsen.

-Vi bruger rigtig meget Furniture, som det er ret svært at finde noget dårligt at sige om, lyder anmeldelsen fra Martin Helm, som også noterer sig materialets popularitet blandt arkitekter. Det er blandt dem, en del af Køkkenskabernes kunder skal findes.
Læs mere

Køkkenskaberne badeværelse
Køkkenskaberne_køkken

"Det er bare mere tilfredsstilende og bæredygtigt at investere i langtidsholdbare materialer", er en grundsætning bag driften af den odenseanske designer - og produktionsvirksomhed.

Køkkenskaberne_køkken

Malene Hattens om Furniture: - Med tidens nye dristighed i farver og ønsket om et varieret indretningssprog kan Furniture artikulere sin helt egen dybde og struktur. Når den samtidig er både holdbar og venlig i sit udtryk, så er valget jo egentlig ikke så svært. Det er nok også derfor, vi har arbejdet med Furniture linoleum siden 2006.

Børneskolen Bifrost

Den aktive gangzone

Særligt formgivet inventar som en integreret del af bygningen kan aktivere et areal og tilføje det flere funktioner. Det har Årstiderne Arkitekter vist i en udvidelse og opdatering af Børneskolen Bifrost i Herning.

Materialevalget blev Furniture linoleum og Bulletin board fra Forbo Flooring og tekstil fra Kvadrat®.

-En forbindelsesgang har fået ny anvendelse ved at tilføje et udvalg af sofanicher, som er ’indbygget’ i forbindelsesgangens væg, forklarer designeren bag løsningen, arkitekt MAA og partner i Årstiderne Arkitekter, Peter Kristiansen.
Læs mere

Bifrost læringstrappe
Bifrost blå BB grøn sofa

-En forbindelsesgang har fået ny anvendelse ved at tilføje et udvalg af sofanicher, som er ’indbygget’ i forbindelsesgangens væg, forklarer designeren bag løsningen, arkitekt MAA og partner i Årstiderne Arkitekter, Peter Kristiansen.

Skriggrøn sofa

Krav til materialerne lød på behagelige, bløde overflader, der samtidig skulle besidde fornøden modstandskraft overfor leg og fysiske aktiviteter i skoledagen.

Tilmeld dig Furniture news

Tilmeld dig Furniture news

Bliv en del af universet for Furniture Linoleum. Tilmeld digher - og udforsk mulighederne med vores inventarlinoleum.

Referencer på inventarlinoleum

Se de seneste referencerher