Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vores samarbejde

World Green Building Council

Partner i World Green Building Council

Stolt partner i World Green Building Council

Bæredygtighed er en vigtig del af Forbos etos; fra hvordan vi vælger vores råvarer til den måde, vi markedsfører og sælger vores produkter på. Alt i alt gør det, at vores gulvbelægning opfylder vores mission om at skabe et bedre miljø ved hjælp af retningslinjerne for Green Design, grøn energi og ved hjælp af 4R-princippet om: Reduce, Reuse, Recycle og Renew. For at nå vores bæredygtighedsmål mener vi, at det er afgørende at samarbejde med andre, der deler de samme ideer og filosofier.

World Green Building Council

I 2021 er Forbo Flooring Systems blevet medlem af World Green Building Council (WorldGBC) Corporate Advisory Board. Det er en udvalgt gruppe af globale ledere inden for bæredygtighed, der er aktive i bygge- og anlægsbranchen og har til formål at vejlede WorldGBC strategisk og initiere aktiviteter der skal realisere branchens ambitiøse grønne klimamål.
WGBC er en NGO og medlem af FN’s Global Compact-netværk. De samarbejder med virksomheder, organisationer og regeringer om at nå ambitionerne i Paris-aftalen samt FN's globale mål for bæredygtig udvikling.
Gennem forskning, seminarer og kampagner er ambitionen at omlægge bygge- og anlægssektoren med fokus på tre områder: klima; sundhed & velvære; ressourcer & cirkularitet. Midlet er at skabe opmærksomhed, tilføje viden, kombinere netværk og gøre dialogen i branchen bedre.
WGBC fokuserer i 2021 på at koordinere ’Built Environment Day’ på verdens næste klimatopmøde i november 2021. Målet er at demonstrere, hvordan virksomheder og regeringer kan katalysere løsninger på klimakrisen.
WGBC er til stede med lokale afdelinger af grønne bygningsråd i 70 lande

Gå til WGBC’s web

World Green Building Council Logo

”Det er med stor glæde, at vi byder Forbo Flooring Systems velkommen til World Green Building Council's Corporate Advisory Board (CAB) i 2021.
”Forbo har demonstreret et stærkt lederskab for vejen mod en mere bæredygtig bygge- og anlægspraksis. De kommer med en stærk ekspertise, som vil være et stort aktiv for os, og vi ser frem til samarbejdet i det kommende år, så vi kan udvide bæredygtige bygninger til alle – overalt,” siger Christina Gamboa, CEO i World Green Building Council