Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vores milepæle

2013
Integration af Forbo Bonding Systems i Forbo Flooring Systems som en Bygge- og Anlægsskolen sektion.

2012
Fokus på ledende markedspositioner gennem salg af klæbestoffer til industrien, herunder syntetiske polymerer, som tilhørte Bonding Systems divisionen.

Fortsat udvikling af klæbemidler til bygge- og anlægs industrien ved at lade det fungere som en selvstændig enhed i Flooring Systems divisionen.

2008
Køb af Bonar Floors, som er en stor europæisk gulvproducent i gulventreprisesektoren. Med dette køb styrker Flooring Systems sin førende position som systemleverandør af slidstærke gulvløsninger på erhvervsmarkedet.

Forbo overtager produktionen af lette pvc-transportbånd fra Fenner Dunlop (Charlotte) Inc. North America som et yderligere trin i styrkelsen af Movement Systems.

2007
Ny branding- og vækststrategi. Tre kernedivisioner - gulvbelægning, klæbemidler og transportbånd - med de nye navne Flooring Systems, Bonding Systems og Movement Systems, der opererer under navnet Forbo med en integreret forretningsstrategi.

2004 – 2006
Styrket strategisk fokus på tre kernedivisioner. Omstrukturering og tiltag, der skal styrke rentabiliteten. Overtagelse af en kinesisk producent af lim, der er specialiseret i smeltelim og vandbaseret lim.

2000 – 2003
Adhesives vokser globalt med opkøbet af Swift, der har aktiviteter i hele verden fra USA, Europa og Asien. Transportbåndsaktiviteterne udvider i Storbritannien. Linoleum og Vinyl er samlet i Forbo Flooring. Forbo har nu tre strategiske forretningsområder: Flooring, Adhesives og Belting.

2000 og 2001
Ny strategi med fokus på fire divisioner: Linoleum, Vinyl, Belting og Adhesives. Afvikling af industrielle aktiviteter, herunder ekstruderede profiler, dekorationsprodukter og belagte tekstiler. Tæppevirksomhed udskilt som led i ledelsesovertagelse. En række mindre opkøb, som styrker Adhesives-virksomheden.

1996 – 1998
Afvikling af vægbeklædnings- og laminataktiviteter.

1994
Overtagelse af Siegling, som er specialister i proces- og transportbåndssystemer.

1975 – 1994
Forbo har udviklet sig til en global koncern med aktiviteter på fem kontinenter: køb af en gulvbelægningsvirksomhed i Storbritannien, spredning til vægbeklædning og højtrykslaminat.

1973 og 1974
Aktiviteter i limbranchen afledt af linoleumvirksomhed skal udvikles uafhængigt.
Continentale Linoleum Union skifter navn til Forbo for at afspejle den bredere portefølje af aktiviteter.

1950 – 1973
Spredning til relaterede produkter som f.eks. tæpper og vinylgulve.

1928
Tre linoleumproducenter - i Tyskland, Sverige og Schweiz - danner Continentale Linoleum Union.

1178709_small_PR-17-CF014020