Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

New collections

Nyt | Nyt | Nyt

Nedenfor finder du en oversigt over vores nyeste forskellige gulvbelægninger; Allura vinylfliser, Marmoleum Imagine linoleumsbelægning, tekstilplankerne Tessera & Flotex, Furniture Linoleum og Coral indgangsmåtter.

Allura Click luxury vinyl tiles

Allura luxury vinyl tiles

LVT er et udvalg af alsidige luksus vinylfliser, der passer til en bred vifte af anvendelsesområder. Det kombinerer æstetikken ved naturlig træ- og stengulve, der samtidig giver dig fordelene ved et vinylgulv: varmt under fødderne, lydabsorberende, slidstærkt & holdbart og nemt at installere og vedligeholde.

Allura findes i 3 forskellige systemer; fuldlimet, løslagte fliser (med fikseringslim) og click. På den måde kan du vælge det bedst egnede LVT gulv til netop dit behov.

Læs mere om vores Allura kollektion her

Allura a63499 ochre + w60308 vintage oak
Kustaa Saksi Iris

Marmoleum Imagine

Vidste du, at du kan lave de mest fantastiske gulvdesign med Marmoleum gulv?

Vi har bedt 3 internationale designere – Sigrid Calon, Dare to Rug og Kustaa Saksi om at skabe en serie af Marmoleum designs ved hjælp af vores raffinerede Aquajet skæreteknik. Det har resulteret i en række unikke Marmoleum designs, der virkelig lader dit gulv skille sig ud.

Bliv inspireret af vores Marmoleum Imagine designs her

Flotex Tibor

Den banebrydende tekstildesigner Tibor Reich - skaberen af Tibor - var en af de mest fremtrædende figurer i den britiske efterkrigs-tekstilindustri. Selvom hans slående mønstre stammer fra 1950'erne, har de et tidløst udtryk og kunne derfor have været designet i går.

Forbo Flooring har allieret sig med denne britiske designlegende for at skabe et spændende ny Flotex kollektion. De fleste designs stammer fra Tibors banebrydende Fotexur kollektion, der blev lanceret i 1957, trykt på Forbo Flotex i livlige farver.

Gå på opdagelse i Tibor kollektionen her

Flotex_Atomic_980803_monochrome
Aquajet Museum of Water

Marmoleum tailor made

Med Marmoleum kan du lave de mest raffinerede gulvdesigns. Vores meget præcise Aquajet skæreteknik tillader sofistikerede detaljer i dit design, perfekt til at skabe din egen identitet på dit gulv; Et logo, en tekst, eller et kunstværk.

Eller vælg skræddersyet lasergravering, og få dit helt eget design på vores linoleum.

Udforsk dine muligheder

Tessera planks

På baggrund af succesen med vores Tessera Layout & Outline 50x50cm tæppefliser har vi udvidet sortimentet med 100x25 cm planker for at skabe endnu mere fantastiske gulvdesigns.

Kollektionen består af 14 sofistikerede farver og 4 lineære designs, der giver uendelige muligheder for at mikse og matche.

Tæppefliser er kendt for deres æstetiske styling og fremragende præstation i de mest trafikerede områder.

Se kollektionen her

Tessera planks Layout
Flotex planks Triad

Flotex Planks

Sofistikeret stil i modularitet
Da modularitet er en stor tendens indenfor gulvbelægning, har Forbo udviklet et unikt udvalg af Flotex-planker på 100x25 cm, der giver mulighed for at skabe flotte gulvdesigns.

Har du nogensinde set en beton tekstilgulv? Flotex Planks tilbyder 6 spændende gulvdesigns, der giver uendelige muligheder for at mikse og matche, der kan tilpasses perfekt til alle slags miljøer.

Flotex’s unikke tætte fiberkonstruktion kombinerer det bedste fra to verdener, nemlig komfort og robusthed.

Oplev Flotex kollektionen

Furniture Linoleum

Forbo Furniture Linoleum er et naturligt overflade materiale, der leverer det afsluttende finish til alle avancerede møbler, såsom skriveborde, stole, skamler, skabe, døre og udstillinger.

Furniture linoleum er kendt for sin elegance og holdbarhed, og udstråler høj kvalitet og finesse. Den matte overfalde samt den varme, bløde tekstur gør den til en unik møbelbelægning.

Læs mere om Furniture Linoleum

Furniture Linoleum surface linoleum
Coral Brush 5767

Coral entrance flooring

De første skridt mod at holde din bygning sikker og ren
Ved at stoppe op til 94% af al snavs og fugt inden det kommer ind i bygningen kan Forbo Coral måtter reducerer omkostningerne til rengøringen. Samtidig forlænger du levetiden for de øvrige gulvbelægninger indenfor.

Coral er den internationale markedsleder gennem de seneste 50 år inden for tekstile indgangsgulve, og tilbyder nu flere valg end nogensinde før. Hvert enkelt Coral-design er designet til at håndtere forskellige former for tilsmudsning for at imødekomme kravene til enhver mulig indgang.

Oplev vores fornyede Coral kollektion