Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoweld

Marmoweld er en svejsetråd specielt udviklet til svejsning af Marmoleum. For alle Marmoleum farver har vi udviklet en matchende Marmoweld farve.


Ens- vs multifarvet

Ens- vs multifarvet

Marmoweld er en svejsetråd specielt udviklet til svejsning af Marmoleum. For alle Marmoleum farver har vi udviklet en matchende Marmoweld farve. Den fås i ensfarvet (rund tråd) til alle dessiner og for de relevante produkter også i en multifarvet (firkantet svejsetråd).
Ved fugen mellem to baner Marmoleum kan du enten vælge at svejse eller udføre en tæt sammenskæring. Mere information og monteringsvideo kan findes her

Svejsetråd ensfarvet vs multifarvet

Ny vs traditionel Marmoweld

Ny vs traditionel Marmoweld

Vi er ved at udrulle Marmoweld med en mindre konstruktionsændring, som forbedrer smudsresistens samtidig med at den gode montérbarhed bibeholdes. For øjeblikket er det kun ensfarvet Marmoweld der fås i den nye konstruktion. Du kan se, om du har modtaget den nye opskrift på klistermærket på Marmoweldrullen. Der står "New Recipee" .

Ny svejsetråd

Monteringsproces

Monteringsproces

Fremgangsmåde ved montering af Marmoweld Uni og MC den samme. På billedet nedenfor kan du se, hvordan svejseresultatet ser ud, hvis svejsemaskinen er indstillet for kold, for varm eller ved den rigtige temperatur. Anvend ca. 350 – 375 °C. Vi anbefaler at der foretages svejsetest før selve monteringen.

Maskinsvejsning

Ved automat-svejsning med Marmoweld kan det ske, at svejsetråden klæber til maskinens trykhjul. Dette kan skyldes et slidt trykhjul uden teflonbelægning eller kan evt. løses ved at lukke to af varmtluft-udblæsningerne enten ved at slå klappen på maskinen ned over dem eller ved at sætte skruer i de to øverste dyser (forvarmerdyser) som vist på billederne

Temperature welding
Machine welding