Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoweld

Marmoweld er en svejsestang specielt udviklet til svejsning af Marmoleum. For alle Marmoleum farver har vi udviklet en matchende Marmoweld farve.


Ens- vs multifarvet

Ens- vs multifarvet

Marmoweld er en svejsestang specielt udviklet til svejsning Marmoleum. For alle Marmoleum farver har vi udviklet en matchende Marmoweld farve. Den fås i ensfarvet (rund stang) eller i multifarvet (kvadratstang).

For sømmerne i Marmoleum kan du enten vælge at svejses eller udføre en netpas installation, mere information om disse to muligheder kan findes her

Welding rod uni vs multi

Ny vs traditionel Marmoweld

Ny vs traditionel Marmoweld

Vi er ved at udrulle en ny Marmoweld opskrift med forbedret jordmodstand. For øjeblikket er det kun for ensfarvet Marmoweld. Du kan genkende, om du har modtaget den traditionelle eller nye opskrift af klistermærket på spolen, der siger "Ny opskrift".

Ny Svejsestang

Installationsproces

Installationsproces

Installationsprocessen for begge opskrifter er den samme. Der er en forskel i smelteadfærd mellem stængerne, som kan bemærkes. I billedet nedenfor kan du se, hvordan det ser ud, hvis svejsemaskinen er indstillet for kold, for varm eller ved den rigtige temperatur.

Maskinsvejsning

Til automatisk svejsning med den nye og traditionelle Marmoweld kan det ske, at svejsestangen stikker til maskinens hjul. Dette kan løses ved at lukke to af udstødningerne enten ved at lukke klappen på maskinen eller ved at sætte skruer i de to første udstødninger som vist på billederne.

Temperature welding
Machine welding