Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Ydeevne, det er dit fodaftryk

Vi tænker hele gulvets levetid, når vi taler om dets bæredygtighed. Det betyder, at vi sikrer, at vores gulvbelægninger har en høj funktionel kvalitet, allerede når de er blevet lagt.

Vi ved, at gulvbelægninger spiller forskellige roller i en bygning. Baseret på vores mange forskellige gulvbelægninger starter vi med at anbefale den bedste belægning til en opgave, og derefter sikrer vi altid, at løsningen er så bæredygtig som mulig.

Vi finder altid en måde at tilbyde de lavest mulige ejerskabsomkostninger for vores gulvbelægninger. De er altid nemme at montere og kræver mindre vedligeholdelse og mindre rengøringskemi i hele levetiden.

Og med deres lange levetid spares der både penge og affald.


Produktionen

Marmoleum er fremstillet af 97 % naturmaterialer, hvoraf 72 % er fornybare og vokser til igen på 10 år.

Marmoleum, et sandt naturtalent

Det er et håndværk at lave rigtig godt linoleum. Heldigvis har vi langt over 100 års erfaring i at lave det helt rigtigt. Forbos Marmoleum er lavet af 97 % naturlige råmaterialer. Det er derfor ikke overraskende, at det er verdens mest købte bæredygtige elastiske gulvbelægning. Marmoleum er, hvad det er, et rigtigt autentisk gulv.

97% naturlige råvarer
43%genbrugsmaterialer
100% biologisk nedbrydelig
Lave ejerskabsomkostninger
Hygiejnisk og mindre rengøringskrævende
Godkendt af Allergiforundet i Enland - Allergy UK

Marmoleum concrete
Allura

Projektvinyl - at gøre det bedre

Vi bestræber os løbende på at forbedre vores pvc-produkters grønne profil ved hjælp af lokale og internationale initiativer i hele virksomheden. Når det er muligt genanvender vi f.eks. vinylrester (også fra andre producenter) i produktionen af nye produkter, såsom bagsiden på vores Flotex gulvtæppefliser.

45% genbrugsmaterialer
REACH-godkendt
Vedvarende energi
Bio-blødgørere
Længere levetid af gulvet
Genbrug af rester fra montering
Recyclable Flex design vinyl tiles
Vinyl plus

Tæppefliser slutter kredsen

Vores tæppeflise Tessera er måske nok synonym med kvalitet, men vi forsøger altid at forbedre vores produktionsprocesser og produktkonstruktioner og at gøre dem mere bæredygtige. Alle vores tuftede tæppefliser, som fremstilles i England, indeholder over 50 % genbrugsmaterialer (efter vægt), og vi kan også genforarbejde produktions- og monteringsaffald og dermed slutte kredsen…

50% genbrugsmaterialer
Mængden af tæppefiliseaffald nedsat med 80 %
Mindre forbrug af naturressourcer
Hurtige og nemme at rengøre
Mindre tilskæringsaffald
Carpet recycling UK

Tessera
Flotex

Flotex tekstil gulvbelægning - mere end summen af de enkelte dele

Denne unikke hybride gulvbelægning kombinerer fordelene ved tekstil og elastisk gulvbelægning med samme komfort som højteknologiske tæppefliser og samme slidstyrke som elastiske gulvbelægninger. Vi reducerer ressourceforbruget til Flotex overalt, hvor det er muligt.


59 % genbrugsmaterialer
BREEAM
100% vandfast
Allergy UK-godkendt
Anti-mikrobiel beskyttelse

Entrémåtter - for at holde det udefra udenfor

Vidste du, at installation af et effektivt indgangssystem kan hindre op til 94 % af alt snavs og fugt i at komme ind i bygningen? På den måde kan man spare op til 65 % af rengøringsomkostningerne og reducere forbruget af rengøringsmaterialer i hele belægningens levetid. Læs mere nedenfor om, hvordan Coral og Nuway gulvbelægninger til indgangsområder er blevet endnu mere bæredygtige.

100% regenereret polyamid
Genbrug af PET-plastflasker
Næsten intet affaldStop op til 94 % af alt snavs og fugt fra at komme ind i huset
Mindre rengøringsbehov
BRE Global Listed - ekstren certificering

Coral