Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum - Installation & Floor Care

"Det er nemmere end du tror!"


201/5000
Her kan du finde alle oplysninger om monering og vedligeholdelse af Marmoleum gulve. Ved at følge vores vejledninger vil du sikre Marmoleums ydeevne i produktets levetid.

Forbo tilbyder rengørinsproudkter, som beskytter og vedligeholder Marmoleum og linoleummets kvalitet.

Rengøring og vedligeholdelse Marmoleum

Montering

Marmoleum monteringsvejledninger

Forbos monterings- og vedligeholdelsesanvisninger tilbydes gennem Forbos selskaber og kundeserviceafdelinger.

Klare beskrivelser og manualer kan downloades for at sikre en korrekt montering af vores Marmoleum gulve.

Download monteringsvejledninger

  • montering marmoleum sept 2020

    Marmoleum banevare
    Monteringsvejledning

  • Montering marmoleum modular maj 2020

    Marmoleum Modular
    Monteringsvejledning

Vedligeholdelse

Rengøring af gulve

Marmoleums evne til at hæmme væksten af bakterier stammer fra de naturlige råvarer, der indgår i råvarerne, specielt hørfrøolie. En iboende egenskab ved produktet, de antibakterielle egenskaber ved Marmoleum vil ikke reduceres over tid. Det giver ro i sindet og konstant beskyttelse fra det øjeblik Marmoleum monteres.
Med det korrekte rengøringssystem vil vores Marmoleum gulvbelægninger ikke indeholde allergener eller husstøvmider.

Marmoleum vedligeholdelsesvejledning


Marmoleum daglig rengøring - ikoner


Vedvarende ydeevne

Forbos Marmoleum kollektioner er nemme at rengøre og vedligeholde takket være Topshield pro, en innovativ og holdbar fabriksfinish, som ikke bør fjernes. Topshield pro-finishen er en del af linoleummet og den perfekte base til din løbende brug af gulvet.

Topshield pro er designet til at skabe en 'klar til brug' Marmoleum, der ikke kræver nogen indledende vedligeholdelse eller påføring af polymer, og som er endnu mere smudsafvisende og har forbedret modstandsdygtighed over for ridser og pletter.

Samtidig har Topshield pro den unikke egenskab, at overfladen kan repareres eller opgraderes i tilfælde af ulykker eller efter mange års intensiv brug og dermed skabe et gulv, der viser en varig ydelse over tid.

Topshield pro graf

Marmoleum - første rengøring

Marmoleum - daglig rengøring

Svejsning

At svejse eller støde sammen?

I de fleste tilfælde er svejsning af et Marmoleum gulv ikke påkrævet. Faglærte gulvmontører kan skabe perfekte samlinger uden brug af en svejsetråd. Imidlertid kan lokal lovgivning eller regler nogle gange gøre det nødvendigt, at du lægger en svejsetråd mellem to banevarer.
I begge situationer tilbyder Forbo Flooring de bedste løsninger. Tænk på monteringsvejledninger, instruktionsvideoer og svejsetråd specielt udviklet til Marmoleum gulve.

Besøg vores side at svejse eller ikke svejse for mere information.

Marmoweld

Marmoweld er en svejsetråd, der er specielt udviklet til at svejse Marmoleum. Til alle Marmoleum farver har vi udviklet en matchende Marmoweld farve. Den fås i ensfarvet (rund tråd) eller i flerfarvet (firkantet tråd).

Svejsetråd ensfarvet vs multifarvet

Marmoweld Uni (ensfarvet)

Efter montering kan Forbos linoleumgulve varmesvejses af funktionelle, dekorative og/eller hygiejniske årsager. Marmoweld Uni, en ensfarvet tråd fås i farver, udviklet til at matche Marmoleum gulvkollektionerne.

Enhed:50 m
Farve:alle Marmoleum farver

Marmoweld_ensfarvet

Marmoweld MC (multifarvet)

Efter monteringen kan Forbos linoleumgulve varmesvejses af funktionelle, dekorative og/eller hygiejniske årsager. Den patenterede flerfarvede Marmoweld MC gør det muligt at få næsten usynlige samlinger.

Enhed:50 m
Farve:alle Marmoleum farver

Marmoweld_Multifarvet

Floor care produkter

Forbo Floor Care til linoleumsgulve

Vores linoleumgulve er nemme at rengøre og vedligeholde takket være deres holdbare Topshield pro-finish. Marmoleum med Topshield pro er det eneste elastiske gulv med en belægningsklar finish. Dette betyder, at rengøring med en neutral pH-rengøringsopløsning på monteringstidspunktet er alt, hvad der er nødvendigt.
Topshield pro-finishen giver også enestående ydeevne mod tilsmudsning, pletter og ridser. Topshield pro er designet til at skabe et Marmoleum, der opfylder kravene til daglig brug og er endnu mere modstandsdygtig over for smudsopsamling og har forbedret modstandsdygtighed over for ridser og pletter og dermed skaber et gulv, der viser en varig ydeevne over tid.

Forbo Monel

Monel er et sæbebaseret vaskeplejemiddel, som giver en praktisk beskyttelsesfilm og perfekte rengøringsegenskaber i ét produkt.
Monel til rengøring og vedligeholdelse af linoleum
Overfladen på gulvet beskyttes ved anvendelse af vaskeplejemidlet Monel. Monel fjerner smuds og beskytter gulvets overflade. Ved regelmæssig brug af Monel vedligeholdes gulvet samtidig med at det beholder sit oprindelige udseende.

Download:
Sikkerhedsdatablad
Produktdatablad


Forbo Monel 1L

Forbo Cleaner

Forbo Cleaner er et neutralt universalt rengøringsmiddel egnet til elastiske gulve, som kan anvendes til grundrengøring af Marmoleum.

Forbo Cleaner 1liter

Undergulve - 01

Forbo QuickFit paneler

Forbo Quickfit er et undergulvssystem, som består af selvklæbende to lags MDF-paneler. Forbo Quickfit tilbyder: en hurtig og plan finish uden synlige samlinger. Det er hurtigt og nemt at montere og let at afmontere igen.

Der er mulighed for at dæmpe trinlyden yderligere ved at montere et underlag af foam.

(Δ Lw= 23 dB iht. NEN-EN-ISO 140-8 and 717-2).

SAP nr:60696
Enhed:3,6 m² pr pakke, 36 m² pr palle

Forbo_Quickfit