Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum Imagine

Vidste du man kan lave de mest betagende gulvdesign med Marmoleum (linoleum). Vi har bedt 3 internationale designere om at skabe en serie af Marmoleum designs, ved hjælp af vores raffinerede Aquajet skære teknik. De forskellige designs kan specialfremstilles efter ønske, og giver mulighed for uendelige designmuligheder.

Marmoleum Imagine

 • Dare-to-Rug-DtR-combi-1-3_1
 • Kustaa Saksi Iris-1-1_1.
 • Kustaa Saksi Oasis-1-1_2-1a_2-1b_1
 • Sigrid Calon Knot combi_1.
 • Sigrid Calon Weave 1_1 B
 • Sigrid Calon Weave-2_3-BB B
 • Sigrid Calon Stitch-2_3
 • Dare-to-Rug-DtR-Meadow-1-1_1
 • Sigrid Calon

  Portrait Sigrid Calon grey
 • Dare to Rug

  Portrait Dare to rug B
 • Kustaa Saksi

  Portrait Kustaa Saksi 2
  • Kustaa Saksi

   Kustaa Iris 1-1_2.
  • Dare to Rug

   Dare to Rug DtR-combi-1-3_2.
  • Sigrid Calon

   Sigrid Calon Knot

Sigrid Calon

Sigrid Calon

Sigrid Calon er en upcoming hollandsk kunstner, der brænder for grafik og tekstildesign. Hendes signatur er frimodig og meget genkendelig.

Ved at oversætte et traditionel broderi mønster til et digitalt, er der blevet skabt et alsidigt udgangspunkt for en bred række af grafiske designs. Sigrid Calons mønstre anvendes blandt andet af Swatch og Oxydo.

Læs mere om Sigrid Calon på www.sigridcalon.nl

Sigrid Calon 7
Sigrid Calon Weave 2_1 detailshot

Uendelige mønstre

Sigrid Calons Marmoleum Imagine design er baseret på et mønster. Ved systematisk at forbinde punkter på mønstreret, kan hun skabt et uendeligt antal muligheder.
Vi har valgt tre designs til Marmoleum Imagine serien – WEAVE, STITCH og KNOT – hver med sit helt eget unikke udtryk, samtidig med at de alle repræsenterer Sigrids kunstneriske ånd.WEAVE Klik her for at se alle designs

Dare to Rug

Dare to Rug

Dare to Rug er et rumænsk brand lanceret i 2015 af Andreea Batros og Flavia Scînteanu. De 2 unge rumænske indretningsarkitekter er bosat i Bukarest, hvor de har eget studie og showroom. Deres første tæppe kollektion, Romanian Moods, blev præsenteret for det internationale marked på dette års udgave af Salone del Mobile i Milano.

Portrait Dare to Rug colour
Dare to Rug black-white-red

Deres hånd-tuftede tæpper blander håndværk med moderne design og er inspireret af traditionelle rumænske mønstre. I deres valg af materialer og farvestoffer, som de bruger til deres produkter, har de stærkt fokus på bæredygtighed. Begge designere har international erfaring og har boet i Shanghai og Milano.


Læs mere om Dare to Rug på www.daretorug.com

Rumænsk designarv

Dare to Rugs Marmoleum Imagine designs henviser til de tre grundlæggende elementer i rumænsk kultur, der er stærke hver for sig, men også arbejder godt sammen. Motiverne BEE, MEADOW og PEONY flettes sammen i kollektionen og skaber sammen en stærk fortolkning af den rumænske designarv. De forskellige designs formidler den etniske inspiration til et universelt design, der passer godt til en bred vifte af interiør og rum.


MEADOW Klik her for at se alle designs

Dare to Rug DTR Meadow 1-1_1_B
Dare to Rug DTR combi-1-3_2_B.

De tre Marmoleum Dare to Rug designs BEE, MEADOW og PONY er tilgængelige i 3 forskellige farvekombinationer, som giver muligheden for et stort udvalg af sammensætninger. BEE og MEADOW består af 2 farver, der tilbyder muligheden for at skabe et positivt og omvendt element. PEONY består af 3 farver. Størrelserne på de forskellige designs er relateret til hinanden for at skabe et interessant spil.


DTR COMBI Klik her for at se alle designs

Kustaa Saksi

Kustaa Saksi

Kustaa Saksi er en finsk billedkunstner, tekstildesigner og illustrator med speciale i grafisk historiefortælling gennem mønstre, tekstilkunst og installationer. I sine designs kombinerer han organiske kvaliteter med detaljerede teksturer i kraftige farvepaletter og et eksperimenterende materialeforbrug. Saksis kunstværker er udstillet på gallerier og museer over hele verden.

Kustaa Saksi har produceret kunstværker til virksomheder som Nike, Issey Miyake, Levis, Salvatore Ferragamo, Lacoste, LVMH, Moooi og Marimekko.


Læs mere om Kustaa Saksi på www.kustaasaksi.com

Kustaa Saksi woolgathering-exhibition B
Kustaa Saksi Iris 1-1

Organisk & narrativt

Marmoleum designs skabt af Kustaa Saksi taler sit eget sprog: organisk, mystisk og fortællende. Inspiration fra naturen er afspejlet i de to designs: IRIS og OASIS. Mønstrenes kompleksitet giver seeren en god mulighed for refleksion.


IRIS Klik her for at se alle designs