Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Plus showroom, Polen

Plus showroom, Polen
  • salonplus
  • salonplus
  • salonplus
  • salonplus
  • salonplus
  • salonplus
  • salonplus
  • salonplus
  • salonplus
  • salonplus
  • salonplus

Kontoret for mobilnetværket Plus ligger i stueetagen af den nye Dom Braci Jablkowskich bygning i hjertet af Warszawa.

Arkitekterne havde en hård opgave foran sig. Designet skulle være innovativt og vise den nyeste teknologi. Samtidig skulle det signalere venlighed og være meget åben. Alt dette skulle ske i et meget uregelmæssigt miljø med et lang shopvindue på det meste af væggen.

Det lykkedes arkitekterne at kombinere alt dette i rummet, der er baseret på cirkler. Resultatet ser simpelt ud og giver kunden en varm velkomst. På gulvet er der blevet installeret Flotex og Forbo Marmoleum.

Færdiggørelse 2011
Sted Warszawa, Polska
Fotograf Edward Kawecki
Indretningsdesigner Marek Witaszewski (pracownia Otomi) zrealizowany w pracowni A+D

Documents

  • Document