Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

NOVOZYMES A/S

  • NOVOZYMES A/S - Furniture Linoleum
  • NOVOZYMES A/S - Furniture Linoleum
  • NOVOZYMES A/S - Furniture Linoleum
  • NOVOZYMES A/S - Furniture Linoleum

HYGGEN ER GRØN

Indretningen af det danske hovedkvarter for forskningsvirksomheden Novozymes, projekteret af Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S, er stemplet med omtanke, kvalitet og bæredygtighed.
Men også med et begreb, som sjældnere ses i forbindelse med kontraktindretninger i erhvervslivet.
Hygge!
- Derfor endte et indgående forarbejde med vægt på bløde overflader med en venlig udstråling og med en evne til at understøtte og styrke rummenes flotte lysindfald og lange kig til den omgivende natur, forklarer den ledende indretningsrådgiver, arkitekten Cecilia Pettersson fra Rebel Workspace og Vada Design. Hun tilføjer, at bygherren har stillet de højeste kvalitetskrav på flere parameter: Bæredygtighed, autenticitet, taktilitet.
- Med hyggen in mente er Furniture et mere imødekommende materiale med stor ægthed og samtidig med matte, diskrete overflader, der lavmælt kan indgå i orkestret, vurderer Cecilia Pettersson. Farveskalaerne er valgt ud fra et tone-i-tone koncept, så Furniture er med til at danne en helhed såvel som at fremhæve indretningens andre komponenter. Processen var at tage afsæt i de materialer, der var mest udfordrende at farvesætte – som Furniture – for derefter at fortsætte med tekstilerne og til sidste vægfarverne, som var nemmest at blande til den helt rigtige tone, forklarer indretningsarkitekten.
- Furniture linoleumskollektionen klæder dette hus med en høj lækkerhedsfaktor. Det lever op til bygherrens krav om bæredygtighed og miljøhensyn. Og så er det er nemt at vedligeholde, konstaterer Cecilia Pettersson.

Producent Holmris B8 A/S, Fredericia Furniture A/S, Labofa A/S, Ergomade Serbia
Foto Bjørn Bertheussen
Leverandør Riisfort A/S (til Holmris B8 A/S)
Arkitekt Wilhelms Lauritzen Arkitekter A/S
Bygherre Novozymes A/S
Produkt Kantine- og arbejdsborde, lockers, højborde og mødeborde
Designer Cecilia Petersson, Rebel Workspace og Vada Design.

Documents

  • Document