Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Newbe - Stilvinyl

  • Newbe, Stilvinyl - Allura + Coral Brush
  • Newbe, Stilvinyl - Allura Flex Wood
  • Newbe, Stilvinyl - Allura Flex Wood
  • Newbe, Stilvinyl - Allura Flex Wood
  • Newbe, Stilvinyl - Allura Flex Wood
  • Newbe, Stilvinyl - Coral Brush

LVT (Luxury Vinyl Tiles) er en gulvbelægning med mange fordele.
Det er en erfaring, som butik Newbe i Slagelse har gjort. Den 300 kvm. store butik åbnede i oktober på et gulv af Allura LVT fra Forbo Flooring, suppleret med en Coral® måtte ved indgangen. To måneder senere havde det kun været nødvendigt med let støvsugning og gulvvask for at holde gulvet helt rent.
- Det er virkelig nemt at holde, det bløde vinylgulv virker lyddæmpende, og så er det rart at gå og stå på, lyder anmeldelsen fra butik Newbes chef, Cathrine Blank Schøn. Det er en af de store fordele, når man modtager kunder i butikken i otte timer hver dag!
Cathrine Blank Schøn tilføjer, at endnu en gevinst er det store Allura-program med over 100 varierede overflader, som omfatter inspiration fra både træ og sten sammen med helt abstrakte strukturer.
Valget af Allura i et egetræsdesign er videre taget til et nyt niveau af en montage i sildebensmønster, hvor Allura-plankerne med format 1500 x 280 mm får endnu mere karakter.
Montagen blev varetaget af gulventreprenøren Garant i Slagelse direkte på butikkens betongulv og på en trappe ned til en undertage med lager og kontor.
Garant-direktør Jacob Holberg fuldklæbede Allura plankerne: - Allura er supernem at lægge, når bare undergulvet er jævnt. Mod væggene og på trappens trin har vi tilskåret plankerne, der går helt til væg uden brug af fodpaneler.
- Jeg synes, at en af de største fordele ved belægningen er, at den er så lyddød. Man kan næsten ikke høre trinlyd. Det er vigtigt i miljøer, hvor mange færdes, siger gulventreprenøren.
Om vedligeholdet siger Jacob Holberg, at han anbefaler en mild gulvpleje fra Forbo eller andre leverandører. En gængs vaskepleje er fuldt ud tilstrækkelig, lyder det.

Designer Cathrine Blan Schøn/Jacob Holberg
Monteret af Jacob Holberg - Garant Slagelse
Foto Peter Jørgensen
Firma Denmark

Documents

  • Document