Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Matas

  • Matas Allura
  • Matas Allura
  • Matas Allura
  • Matas Allura
  • Matas Allura

Luksus til hverdag

Matas er en af de bedst kendte butikskæder herhjemme. I 70 år har Matas forsynet danskerne med alt fra sundhed til skønhed, begge kvaliteter fra toppen af livets pointskala.

Kædens sundheds – og miljøprofil stiller betydelige krav til indretningen af de i dag 270 butikker, hvoraf en del aktuelt gennemgår renovering og opdatering. Det sker bl.a. i en indramning af gulve, udført af Brich Garant Skive med Forbos LVT-kollektion, Allura (Luxury Vinyl Tiles)..

- Allura åbnede muligheden for, at vi kunne sammensætte et helt særligt Matas gulvdesign af tre Allura-varianter, hvoraf et er specialdesignet, lyder kommentaren fra Klavs Brich, Garant Brich Tæpper og Gulve A/S. Kollektionen og en konkurrencedygtig pris var udslagsgivende for, at netop Allura blev valgt, tilføjer Klavs Brich, hvis montører nu er på landsturne til en stribe udvalgte Matas-butikker. Allura-fliserne i formatet 500 x 500 mm monteres på ’højkant’, så de skaber bevægelse i butiksmiljøet.

Denne reportage er udført i samarbejde med en af de 50-60 Matas-butikker, som har fået et løft med en ny Allura-gulvbelægning: Matas i At. Kongensgade i København. Butikschef Maj Thykier Duchnick er positiv overfor sit nye Allura-gulv: - Det fremstår flot og giver et roligt lyst rum, som vore kunder tit bemærker og kommenterer på. Det lyse look matcher vores inventar fint, og helhedsindtrykket er derfor godt. Samtidig oplever vi gulvet som meget modstandsdygtigt; for vi har ofte mange kasser med varer, der kan blive kørt hen ad gulvet. Det kan det fint holde til.

Om rengøringen siger Maj Thykier Duchnick, at belægningen ikke ser snavset ud, selv når den er det.

- Gulvet er let at tørre over med en fugtet klud, observerer butikschefen. Se mere om de mange muligheder indenfor Allura kollektionerne her

Foto Peter Jørgensen
Bygherre Matas A/S
Gulvlægger Garant Brich Tæpper og Gulve A/S, Skive
Producent Imagecreator A/S, Viborg

Documents

  • Document