Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

JKE Design A/S - JKE Nature

  • JKE Design A/S - JKE Nature - Furniture Linoleum, Desktop
  • JKE Design A/S - JKE Nature - Furniture Linoleum, Desktop
  • JKE Design A/S - JKE Nature - Furniture Linoleum, Desktop

NOK SE MEN OGSÅ RØRE
En lille revolution: ’Det ser fantastisk ud. Men endnu mere fantastisk er det at røre ved.’
Sagt af den norske designer Halvor Bakke, som har været mastermind bag 2019-kollektionen JKE Nature fra JKE Design A/S, en af de nordiske markedsledere indenfor køkkenmøbler.
Halvor Bakke: - Linoleum er en lille revolution: Ridsefast, lydabsorberende og miljøvenligt. Og så er den matte, fløjlsbløde overflade helt utrolig smuk og fantastisk sammen med materialer som eg og aluminium. Det er ikke nok at se linoleum. Det skal opleves.

Det kendte nye: Samarbejdet med Halvor Bakke og hans danske kollega Heidi Reinholdt blev skudt i gang af JKE Design med en målsætning om at værdisætte kendte materialer med en god historie og anbringe dem i en ny sammenhæng. Her var Furniture i toppen af ønskelisten: Et velkendt, naturligt materiale, bæredygtigt, slidstærkt og nemt at holde.
- Dertil kommer, at Furniture fås i mange farver og med en taktil oplevelse helt i top. Det er blødt og venligt under fingerspidserne, konstaterer marketingdirektør hos JKE Design A/S, Helle Fylgraff.

Back to nature: JKE Design A/S havde fremtidsforsker Mette Sillesen med på råd.
- I et hektisk liv ønsker vi os ro og fordybelse. Derfor vil vi tilbage til naturen, træet og de naturlige og bæredygtige materialer. Vi er bevidste om store klimaudfordringer, og higer efter gode, naturlige materialer, kvalitet og godt håndværk. Hertil passer Furniture, lyder det fra Mette Sillesen.
JKE Design A/S: Linoleum er nemt at holde i hverdagen, så det forbliver pænt. Det er slidstærkt, let at rengøre og naturligt hygiejnisk. Den matte overflade tåler olie, fedtstoffer og traditionelle opløsningsmidler. Køkkenets fedtfingre ses ikke. Og så hjælper den bløde tekstur på Furniture med at levere samtalekøkkenets gode akusti

Foto JKE Design A/S
Produkt Skabsfronter
Bygherre JKE Design A/S
Designer Halvor Bakke, Heidi Reinholdt

Documents

  • Document