Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Furn By Ox - kontormøbler

  • Furn By Ox. Kontormøbler - Furniture Linoleum, Desktop
  • Furn By Ox. Kontormøbler - Furniture Linoleum, Desktop
  • Furn By Ox. Kontormøbler - Furniture Linoleum, Desktop

EN KLASSIKER SPILLER MED
Farvernes historie: Lødige værdier ældes langsomt!
Det gælder i kunsten, i ædle materialer og i godt design. Det gælder også autentiske farver, mener Nationalmuseet, som har set nærmere på farveudviklingen og er udkommet med en historisk oversigt, der gennem farver illustrerer stilperioder som renæssance, barok, rokoko og klassicisme.
De historiske farver er nu blevet afsættet for et kundeprojekt af totalrådgiveren Furn By Ox til HR-rådgiveren Peakons administrative knudepunkter i København,Berlin og New York. Som en ledsager til epokefarverne satte projektleder Alberte Zille Ahle, Furn by Ox (More Office Design), et materiale, hvis kvaliteter, lysrefleksion og farveholdning matchede den helt særlige historiefortælling: Furniture fra Forbo.
Den engagerede bygherre: - Vi har at gøre med en selektiv bygherre med en afklaret forståelse for det udbytte, der kommer af et godt arbejdsmiljø, forklarer direktør Suzanne Illes, Furn by Ox.
Peakon, hvis kompetence er IT-redskaber og rådgivning til fremme af medarbejdertrivsel og – ydeevne, arbejder under mottoet ’Be More’ og bruger mange resurser på at fremme medarbejdertilfredshed og dermed deres præstationsramme.
- Peakon vil derfor kun acceptere det bedste i en kontekst af kvalitet og fastholder betingelsesløst sikre valg, som lever op til de høje krav, forklarer Suzanne Illes.
Tidløse Furniture: I netop denne sag er de vigtigste egenskaber ved Furniture, at materialets på en en gang matte og dybe tekstur sender et kvalitetssignal og, at det smidigt kan stemme ind i orkestrets historiske klang. Dertil kommer den klimasikre CO2-neutralitet og, at materialet er både lunt og lækkert at arbejde ved.
- Furniture passer bare ind alle steder og er tilmed nem at vedligeholde, vurderer Suzanne Illes, som anbefaler linoleumspleje med faste intervaller på fra tre til seks måneder efter brug og belastning. Eller brug sæbevand – evt. brun sæbe eller sæbespåner – og lad linoleummet trække i sæben i et stykke tid, fulgt af grundig afrensning med lunt vand og aftørring. Sådan lyder Suzanne Illes’ anbefaling med konklusionen: - Velplejet linoleum ældes ikke.

Leverandør Grossist Riisfort A/S
Produkt : Mødeborde og – stole, arbejdsborde: ROUND, RECTANGULAR, KUOX FRAME
Bygherre Peakon A/S
Projektering Furn by Ox, Alberte Zille Ahle

Documents

  • Document