Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Eureka

  • Eureka! The National Children’s Museum
  • Eureka! The National Children’s Museum
  • Eureka! The National Children’s Museum

Et lyst og livligt Marmoleum design skabt ved hjælp af Aquajet vandskæringsteknologi har injiceret et skud af legende farve ind i det nye "All About Me" galleri på Eureka! National Children's Museum.

Lyse farver fra vores ark og fliser samlinger, præ-cut til et design udviklet af At Large Museum & Exhibition Designers, er blevet ekspert installeret af Paynters Flooring Service fra Shipley i West Yorkshire, UK. Aquajet skæringstjenesten blev også brugt til at producere de hvide og lyserøde "mig" gulvmotiver, der ligger omkring galleriet.

Eureka! har haft mere end seks millioner besøgende siden åbningen i 1992 og havde brug for ombygning og nyt udstillingsindhold for at bringe det tilbage til livet. På stor arkitekt sagde Ned Phillips: "Alt i rummet måtte være af højeste kvalitet med hensyn til æstetik og materialer. Museet krævede et gulvdesign, der afspejlede galleriets livlige natur og legesyge, og ved at bruge Forbos Marmoleum gjorde vi gulvet til en udmærkning for attraktionen. "

David Loud, Estimator på Paynters, sagde: "Da jeg så kortet til Eureka! Jeg vidste, at Marmoleum ville passe regningen perfekt og tillade os frihed til at være kreativ med mønstre og mønstre for at skabe ægte karakter og tilstedeværelse i galleriet. " Entreprenørens erfaring med Marmoleum betalte sig som David nævnte: "Vi foreslog at Large, at vi bruger fliser i stedet for ark Marmoleum på et af de lineære designs, da det ville reducere den samlede omkostninger og installationstid væsentligt, samtidig med at den ønskede design og Udseende.

"Fremstillet af 97% naturlige råvarer, er Marmoleum overtrukket med Topshield2, en dobbeltlags vandbaseret finish, der beskytter mod skrammer og snavs samt modstandsdygtige pletter og kemikalier, hvilket hjælper med at minimere vedligeholdelseskrav. Marmoleum er også det eneste elastiske gulvbelægning, der er blevet tildelt 'Seal of Approval' fra Allergi UK, der hjælper museet med at skabe et sundere indendørs miljø for sine tusindvis af besøgende.

"Vi har omkring 275.000 besøgende om året, så vi vidste, at vi krævede et fantasifuldt produkt, der tilbød den højeste kvalitet med hensyn til design og holdbarhed. Forbos Marmoleum var perfekt til dette projekt, da det gjorde det muligt for os at være kreative med gulvbelægningen samt at opfylde vores praktiske hygiejne- og rengøringsbehov. "

Tudor Gwynn, Eureka! 'Projektdirektør

Firma Halifax, United Kingdom
Arkitekt At Large
Gulvlægger Paynters Flooring Service

Documents

  • Document