Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Avinode

  • Linoleum in office environment
  • Linoleum in office environment
  • Linoleum in office environment

Avinode stod overfor en flytning til nye lokaler i den nye bygning på Gamlestadstorget, Göteborg (Sverige). I de nye lokaler ønskede Avinode at skabe et attraktivt kontor med en stærk identitet for at tiltrække og bevare kompetencer. Avinode sigter mod en klar wow-følelse og gode arbejdsforhold.
Indretnings designkonceptet opsummeres i ”skift fra tal til natur. ”Hele kontoret skifter mellem tal og natur, så kontrasterne mellem disse fungerer. Tal repræsenterer værket, dataene og produktet, mens naturen er kontrasten - det private, det frie og det fysiske. På kontoretagen koncentreres tal omkring mødelokaler og arbejdspladser. Naturen er temaet i de fælles rummene. Naturen er så meget mere end bare grønne planter. Det er liv, følelig, bevægelse og sundhed. Det er bæredygtighed og fælles værdier. Det bedste ved Forbo er det brede bæredygtige gulvbelægningssortiment ".
Marmoleum gulvet blev hovedsageligt valgt ud fra et miljøperspektiv. Marmoleum er et naturligt, holdbart gulvbelægning der fås i et uendeligt antal klare og smukke farver. Muligheden for at skabe et superpræcist mønster ved hjælp af Aquajet-teknologi bidrog meget til valget af gulvbelægning.

Projektnavn Avinode
Leverandør White Arkitekter AB
Arkitekt White Arkitekter AB
Firma Gamlestadstorg 7 Gothenburg
Reference Comissioned by Avinode Group
Foto Bodil Bergqvist
Projektering 2020-05-01

Documents

  • Document