Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

AIRTAME

  • Airtame
  • Airtame
  • Airtame
  • Airtame

MED HILSEN FRA C7
IT-virksomheden Airtame har etableret nyt dansk hovedkontor på Holmen i København: En digital, wireless bygherre midt i en Danmarkshistorie, der fylder 250 i år. Bygningerne blev skabt af arkitekten Philip de Lange som Kuglegården på Holmens Arsenalø, hvor kongens flåde holdt til fra 1770 (Christian 7.)
Kuglegården blev 2018-19 renoveret og ombygget til moderne virksomhedsdrift af ejendomsudvikleren Mogens de Linde i samarbejde med arkitektvirksomheden About Space og Sanne Kyed som ansvarlig for indretningsopgaven.
Løsningen. Sanne Kyed blev præsenteret for et ønske om en tidssvarende, men tidløs indretning i de historiske omgivelser.
Til den indretning hører et produktions - og serveringskøkken til betjening af op til 200 medarbejdere, der samtidig skal kunne betjene uformelle møder og ’fredagsbar’; Sanne Kyed udformede og projekterede køkkenmøblerne til fremstilling hos inventarvirksomheden Dan Modul i Ikast. En serverings-ø står som en monumental monolit midt i rummet i en ramme af pommersk fyr fra 1700-tallets midte!
Furniture. Sanne Kyed: - Furniture i netop smokey blue versionen indfrier både funktionskrav og modernitet på den ene side og på den anden en loyalitet mod historien. Furniture er orkestreret sammen med andet inventar, som er udført med laminat med en anden struktur i overfladen.
Kombinationen af de to materialer fortæller en anden og mere levende historie, end materialerne ville kunne gøre alene, vurderer Sanne Kyed.
Farverne er er inspireret af jord og hav med Furnitures smokey blue i den maritime skala.
Det er en af kvaliteterne i Furniture, at den kan tilpasse sig enhver kulturhistoriske periode. Og her er løsningen udarbejdet i respekt for Holmens særlige kvaliteter fra både rokoko og nyklassicisme.
About Space er en ung indretnings – og designtegnestue, der ledes af arkitekten Sanne Kyed. Specialet er indretninger med høj fleksibilitet og i respekt for bygningens arkitektoniske kvaliteter.

Produkt Køkkenø med bordplade
Bygherre Mogens de Linde
Producent Dan Modul A/S
Foto PJ Foto, Peter Jørgensen
Arkitekt About Space, arkitekt Sanne Kyed

Documents

  • Document