Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Creating better indoor environments

Gulvbelægningen er en integreret del af bygningsmiljøet. Den findes overalt på hver eneste kvadratmeter i skoler, sundhedsinstitutioner, arbejdspladser, fritids- og sportsfaciliteter og i hjemmet.
Forbos gulvbelægninger er designet til at bidrage til et sikkert, hygiejnisk, komfortabelt og sundt miljø.

CHO cleaner
CHO folkeskolen

Skoler og dagsinstitutioner

Børn tilbringer størstedelen af deres tid inden døre derhjemme og i skolen.De målte parametre for indeluftkvalitet viser, at skolebørn udsættes for store koncentrationer af CO2, øgede niveauer af VOC i partikelform samt biologiske smitstoffer.Astma og allergisygdomme er de hyppigste kroniske sygdomme hos børn, og de er øget forholdsvist hurtigt igennem de seneste årtier. Resultatet kan ikke forklares med genetiske forandringer og skyldes sandsynligvis ændringer i miljø og/eller livsstil.
Forbos Marmoleum er fremstillet af bæredygtige naturlige råmaterialer, indeholder ikke pvc, afgiver få stoffer og er let at rengøre.
Med et velmonteret gulvsystemet i indgangsområdet sikrer vi et bedre indeklima i undervisningsinstitutioner.

Kontorer og andre arbejdsmiljøer

Kontorer hører til de mest standardiserede rum i bygninger, og ser stort set ens ud, uanset hvor i verden man befinder sig.
Aircondition og mekanisk ventilation samt kunstig belysning kræver høje energiniveauer, hvilket påvirker indeklimaet.
Efterhånden som vi får større viden om effekten af kvaliteten af kontordesign og medarbejdernes velvære og produktivitet, er der kommet øget fokus på at skabe inspirerende rum, der kombinerer individuelt arbejde, samarbejde og muligheder for uformelt samvær, der skaber inspirerende arbejdspladser.
Gulve med en menneskelig designkvalitet, som er levende eller naturtro, med høj komfort og forbedret akustik, og som forbedrer de naturlige lyskilder, fylder meget i alle vores kollektioner.

CHO kontor
CHO Detailhandel og fritid

Detailhandel og fritid

I takt med at detailbutikker og fritidsfaciliteter forvandles til oplevelsescentre, der fokuserer på individet og brand-image, fremhæver de et andet aspekt af komfort og velvære, samtidig med at sikkerhed og hygiejne fortsat er lige vigtigt.
Hurtig og nem montering, rengøring og vedligeholdelse er centrale krav til gulve til detailhandelen
Individuelle gulve med kundespecifikt design og monteringsvenlige moduler til løs montering fås i alle vores gulvkollektioner og med mange forskellige funktioner og design.
Hos Forbo Flooring Systems passer vi på dig og din sundhed uanset i hvilket miljø, du færdes på vores gulve.