Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vores bæredygtige idealer

Når det gælder sundhed og vores bidrag til alle, der arbejder, mødes og bor på vores gulve, sørger vi for at levere gulvløsninger, som giver et sikkert og hygiejnisk miljø.
Forbos filosofi er centreret omkring tre søjler:
Arbejdsmiljø, Sundhed & Hygiejne samt Sundhed & Velvære.

CHO full logo

Sundhed

Sundhed refererer til et sikkert, rent og komfortabelt miljø både i hjemmet og på arbejdspladsen.
Men sundhed er meget mere: Den er afgørende for, hvordan du lever dit liv.
Det er vores ambition med vores gulvløsninger at bidrage positivt til din sundhed og dit velbefindende i det miljø, du færdes i.
Det er derfor vores bæredygtighedsprincipper er et engagement i din sundhed.

Health

Arbejdsmiljø

I sikre indeklimaer indeholder gulvene ingen giftige stoffer, afgiver få stoffer til omgivelserne og overholder alle internationale standarder.
Derudover er et sikkert gulv designet til at forebygge ulykker, at hjælpe mennesker med nedsat syn til at finde rundt og at skabe tryghed for demenspatienter, og det skaber et sikkert miljø i renrum og på operationsstuer.

CHO primairy school freestanding

Sundhed & Hygiejne

Hygiejniske gulvløsninger er designet med henblik på nem rengøring, kontrol af fint støv i nogle typer miljøer samt forebyggelse af allergi i andre.
Hygiejniske gulvløsninger udvikles specifikt til opgaven, uanset om det er et high-tech-renrum med følsomt udstyr, en sundhedsinstitution med fokus på infektionskontrol eller en daginstitution, hvor gulvet bruges som udgangspunkt for leg.
Og måske vigtigst af alt: kvalitetsgulvsystemer til indgangspartier, som forhindrer snavs og støv i at blive bragt ind i bygningen.

CHO Hygiene freestanding

Sundhed & Velvære

En tilstand af velvære og tryghed kan opnås ved at have kontrol over faktorer, som stimulerer sanserne i det indendørs miljø.
Gulve bidrager i sig selv til den akustiske kvalitet, de spiller en rolle for varmekomforten i rummet, og de bidrager til at fremhæve de naturlige lyskilder eller naturmaterialer, der bidrager til miljøet og reducerer stress.
Gulve kan med deres farve og design skabe atmosfæren i et rum og få folk til at slappe af og føle sig godt tilpas eller levende og energiske.
Først og fremmest tror vi på, at naturlige og bæredygtige materialer udgør det bedste grundlag for sundhed og velvære på lang sigt.

CHO university freestanding