Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

Гомогенний вініл

Sphera Energetic

Sphera Energetic приносить динаміку у гомогенні вінілові покриття підлоги. Sphera Energetic пропонує грайливу комбінацію кольорів різними за інтенсивністю та масштабом, підходить для застосування в приміщеннях різної функції та інтенсивності експлуатації.

  • Sphera Energetic
  • Sphera Energetic
  • Sphera Energetic
  • Sphera Energetic shimmer 52202
    Sphera Energetic

    Sphera Energetic

    Колекція Sphera Energetic привносить нову динаміку у гомогенні вінілові покриття підлоги. Sphera Energetic пропонує грайливу комбінацію скоординованих дизайнів різної інтенсивності, що згодяться для інтенсивного використання.

Про Energetic

Найбільш енергійна

Energetic - найбільш енергійна та динамічна
Sphera Energetic привносить нову динаміку у гомогенні вінілові покриття підлоги. Із своїми яскравими кольорами вона надає ріщшення потребам сучасних інтер'єрів. Sphera Energetic пропонує грайливу комбінацію зкоординованих між собою кольорів та дизайнів різної інтенсивності та масштабу, що підходить для потреб різних функцій приміщення та інтенсивності руху.

Дизайн та Колір
• Різноманітна пропозиція дизайнів та кольорів для всіх потенційних динамік у будівлі.
• Безмежні можливості комбінацій між колекціями та координація із широким портфелем інших типів покриттів підлоги Forbo.
• Сучасна палітра дизайнів, що також містить широкий вибір кольорів з високими показниками LRV та малим блиском.

Надійність та витривалість
• SMART-top - захист всієї поверхні забезпечує найкращу стійкість до хімічних сполук, подряпин, плям та полегшує догляд
• Продукт розроблений із відмінними особливостями для спеціальних рішень
• Sphera схвалена Fraunhofer Institute для використання у "чистих кімнатах" по 4-й клас ISO

Технології та Екологічна Сталість
• Низькі викиди та відсутність фталатів роблять позитивний внесок до якості середовища у приміщенні.
• Нова технологія, що працює виключно на зеленій енергетиці забезпечує постійну якість ефективним екологічним сталим способом без відходів.
• Ретельно відібрані сировинні матеріали легко переробляються у кінці життєвого циклу.
• Низьке споживання електроенергії та води завдяки виробничому процесу на грані мистецтва.

Більше інформації у нашому цифрому журналі digital Sphera magazine

Sphera Energetic

Концепція дизайну

Свідомий вибір дизайнів

Різні приміщення вимагають різного дизайну. Колекція Sphera Energetic має рішення для будь-якого інтенсивного виокристання. Прозорі акцентовані вставки у підлозі приховують бруд та легкі нерівності основи. Колекція складається із 4 різних підбірок дизайнів та безлічі їх комбінацій.

20 кольорів Uni надають домашній чистий та сучасний вигляд. Із покращеною системою захисту поверхні SMART, ці дизайни можна безпечно застосовувати для комерційних проектів із середньою інтенсивністю руху, особдиво якщо подбати про хороші вхідні брудозахисні системи та вірний захист ніжок меблів.

12 артикулів Vivid мають незначні кольорові вставки, завдяки яким ці дизайни підлог легше комбінувати з іншими дизайнами колекції, оскільки ці вставки відібрані із 20-ти кольорів "Uni". Підлога "Vivid" приховує ще більше бруду та недоліки стяжки завдяки прозорим та кольоровим акцентованим частинкам. Ідеально для відкритих просторів, де витончені вставки кольору можуть бути цікавим.

7 артикулів Shimmer мають вигляд терраццо завдяки акцентованим вставкам із гострими кутами, розміщених рандомно (випадково) на основі " Vivid". Дизайни "Shimmer" спроектовані для високої інтенсивності застосування. Їх приголомшливий дизайн примушує будь-який простір виглядати якнайкраще. Коридори, класні кімнати, їдальні - акцентовані вставки забезпечують передове утримання зовнішнього вигляду та кращу стійкість до подряпин.

3 дизайни Confetti - це мікс кольорів із лінійки Energetic, що надає підлозі вигляд конфетті. "Confetti" може застосовуватись і зонах із найбльш інтенсивним рухом та навантаженнями, а також для яскравого зонування. Навіть на темних кольорах не видно дрібних подряпин.

В онлайн журанлі ви можете побачити як 4 різні концепції диазйнів виглядають, особливо у поєднанні.

Sphera Energetic moodboard

Зображення та Відео

Sphera Energetic зображення та відео

IУ нашій галереї зображень ви можете знайти фотографії із різними підлогами Sphera Energetic та відео з технічною інформацією та про дизайн.
Отримайте натхнення від цієї грайливої колекції гомогенного вінілу!

Технічні дані

Sphera Energetic

Монтування та Догляд

Sphera монтування та догляд

Поверхня колекцій Sphera захищена спеціальною системою SMART-top. Зафіксований UV (ультрафіолетом) захист із PUR (поліуретану) забезпечує стіійкість до хімічних сполук, плям та подряпин. Захист поверхні у комбінації з її тисненням полегшує догляд за покриттям та приховує можливі дрібні недоліки стяжки.

Завантажте тут інструкцію з догляду Sphera cleaning & maintenance instructions
Завантажте тут інструкцію з монтування Download here the Sphera installation guidelines

Таблиця відповідності зварювальних кабелів для всіх артикулів тут.
Sphera Elite welding rod overview

Sphera Element cleaning & maintenance

NCS & LRV

Показники NCS & LRV

Завантажте тут Sphera Energetic NCS & LRV document

Про LRV
В архітектурі Light Reflectance Value (LRV) - це коефіцієнт відбиття видимого та корисного світла, що відбивається від поверхні при освітленні джерелом світла.

LRV може впливати на прийняття багатьох рішень пов'язаних із вибором кольору. Приблизний коефіцієнт LRV кольору показує кількість видимого світла, що відіб'ється від кольору. Чорний колір має показник у 0% та поглинає світло. Білий має коефіцієнт 100% та утримує будівлю освітленою.
LRV такоє впливає на витрату електроенергії - світлі кольори потребують менше освітлення, що дає пряму економію та краще для довкілля.

Про NCS
'Natural Colour System' NCS - система, що була розроблена для ідентифікації кольору. Пронумеровані коди кольорів, так звані NCS Notations, наприклад NCS S 1080-Y70R, визначають детально будь-який колір будь-якого матеріалу. NCS визначив 1950 стандартних кольорів із крокок у 10 значень щоб описати весь спектр кольорів. Кожен код кольору матеріалу візуально ідентичний іншому матеріалу з таким же кодом кольору. Таким чином ви можете підбирати кольори різних матеріалів в інтер'єрі.

Всі продукти Forbo Flooring мають коди NCS, які можна знайти у нашому центрі завантажень.

NCS & LRV