Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

Гомогенний вініл

Гомогенний вініл

Вінілові покриття підлог дуже популярні через їх довговічність, універсальність та легкість в обслуговуванні. Гомогенні вінілові покриття виготовляються єдиним суцільним шаром, що забезпечує насиченість та глибину кольору. Вони неймовірно витривалі та стійкі до плям, що робить ці покриття чудовим вибором для зон з великою прохідністю. Forbo пропонує 5 колекцій рулонних вінілових покриттів: Sphera Element, Sphera Energetic, Sphera Elite, Sphera SD | EC conductive vinyl та [Sphera Essence].

  • Гомогенний вініл
  • Гомогенний вініл
  • Гомогенний вініл
  • Гомогенний вініл
  • Sphera Elite_50491_50493
    Sphera Elite

    Sphera Elite

    Колекція гомогенного вінілового покриття підлоги Sphera Elite від Forbo з інтригуючим виглядом. Органічна палітра перетворить ваше приміщення в привабливий простір. Зі своїм незабутнім виглядом та екстремальною витривалістю Sphera Elite служитеме протягом довгих років.

  • Sphera Energetic_52202_50225_50231_52216
    Sphera Energetic

    Sphera Energetic

    Sphera Energetic приносить динаміку у гомогенні вінілові покриття підлоги. Sphera Energetic пропонує грайливу комбінацію кольорів різними за інтенсивністю та масштабом, підходить для застосування в приміщеннях різної функції та інтенсивності експлуатації.

  • Sphera Element 50079
    Sphera Element

    Sphera Element

    З широкою палітрою нейтральних та контрастних кольорів гомогенне вінілове покриття підлоги Sphera Element ідельне для застосування у приміщеннях, де підлога повинна поєднатися із середовищем. Відчуйте комфорт з підлогою, що розроблена з думкою про самопочуття користувача.

  • Sphera Essence 50502
    Sphera Essence

    Sphera Essence

    Використовуючи найсучасніші технології на спеціально новозбудованому заводі гомогенне вінілове покриття підлоги Sphera Essence пропонує цікавий стиль для широкої сфери застосування.

  • Sphera EC 450007 grey sky
    Sphera SD | EC

    Sphera SD | EC струмопровідний вініл

    Sphera SD | EC - це струмопровідне та струморозсіююче вінілове покриття підлоги від Forbo у рулонах. Колекція спеціально розроблена для контролю статичного заряду та частинок в найбільших чутливих зонах використання, таких як фармацевтика, MedTech та заклади охорони здоров'я. Sphera SD | EC забезпечує найвищий рівень гігієнічних властивостей та гарантує постійний контроль заряду ESD.

Про Sphera

Інноваційний гомогенний вініл

Колекції гомогенних вінілових покриттів підлоги преміум класу від Forbo під брендом Sphera мають різноманітний та практичний дизайн. Чотири самобутні колекції, розроблені нашою європейською командою дизайнерів, кожна зі своїм характером гарантують, що Sphera може додати стилю кожному проекту. Всі колекції Sphera виготовляються у Європі на спеціально новозбудованому заводі, ретельно розроблені з думкою про різні сегменти застосування, надаючи здорові та гігієнічні рішення, використовуючи найпередовіші технології виробництва.

Ви можете дізнатись більше у нашому цифрому журналі Sphera (https://forbo.viewer.production.foleon.cloud/sphera-magazine/sphera-english/)

Дизайн та Колір
• Різноманітна пропозиція дизайнів та кольорів для всіх потенційних динамік у будівлі.
• Безмежні можливості комбінацій між колекціями та координація із широким портфелем інших типів покриттів підлоги Forbo.
• Сучасна палітра дизайнів, що також містить широкий вибір кольорів з високими показниками LRV та малим блиском.

Надійність та витривалість
• SMART-top - захист всієї поверхні забезпечує найкращу стійкість до хімічних сполук, подряпин, плям та полегшує догляд
• Продукт розроблений із відмінними особливостями для спеціальних рішень
• Sphera схвалена Fraunhofer Institute для використання у "чистих кімнатах" по 4-й клас ISO

Технології та Екологічна Сталість
• Низькі викиди та відсутність фталатів роблять позитивний внесок до якості середовища у приміщенні.
• Нова технологія, що працює виключно на зеленій енергетиці забезпечує постійну якість ефективним екологічним сталим способом без відходів.
• Ретельно відібрані сировинні матеріали легко переробляються у кінці життєвого циклу.
• Низьке споживання електроенергії та води завдяки виробничому процесу на грані мистецтва.

Sphera

Оберіть свою Sphera

Оберіть найкраще для вашого проекту рішення Sphera

Кожна колекція Sphera має свій характер. Кожна серія відповідає різним вимогам та бажанням сучасних проектів. Кожна зі своїми особливостями та перевагами, але завжди красива. Разом вони формують набільшу повну пропозицію преміальних гомогенних вінілових покриттів підлог.

Всі колекції Sphera містять збалансований вибір нейтральних сірих, природній та ттрендових яскравих кольорів, що підійдуть у будь-який інтер'єр. Колекції задумані для використання у поєднанні між собою, а також у комбінаціях з іншими матеріалами Forbo.
Вся лінійка Sphera преміум якості, різниця між колекціями дозволяє обрати найкраще рішення для кожного проекту.

Elite - найбільш витончена
Sphera Elite має інтригуючий вигляд з тонким натяком на натуральні матеріали. Оригінальний візерунок перетворить ваше інтер'єр у привабливе приміщення. Sphera Elite служитеме вам тривалі роки завдяки витривалій та легкій контрукції. Навіть у найбільш вимогливих приміщеннях вам не потрібно переживати за вигляд та поведінку вашої підлоги.

Element - найширша та довершена пропозиція кольорів
Вже визнано, що колекція Sphera Element пропонує найбільш повну кольорову палітру на ринку. Із широкою лінійкою витончених, мя'ких, нейтральних та контрастних тонів, Element - ідеальна для застосування у зонах, де підлога поивнна змішатись із середовищем. Ретельно відібрані пастельні та акцентовані яскраві кольори ідеальні для зонування приміщення чи створення автентичного привабливого інтер'єру.

Energetic - найбільш енергійна та динамічна
Sphera Energetic привносить нову динаміку у гомогенні вінілові покриття підлоги. Із своїми яскравими кольорами вона надає ріщшення потребам сучасних інтер'єрів. Sphera Energetic пропонує грайливу комбінацію зкоординованих між собою кольорів та дизайнів різної інтенсивності та масштабу, що підходить для потреб різних функцій приміщення та інтенсивності руху.

Sphera SD | EC – тримає середовище під контролем
Sphera SD | EC - колекції гомогенних вінілових покриттів підлоги від Forbo із струмопровідними властивостями у форматі рулону. Колекції розроблені для контролю статичного розряду та частинок у найбільш чутливих середовищах - фармацевтика, MedTech, електроніка та заклади охорони здоров'я. Sphera SD | EC забзепечую найвищу гігієнічність та постійний контроль ESD.

Sphera Essence – оптимальне рішення
Sphera Essence розроблена за новітнім рецептом та виробничим процесом. Це забезпечило візуальний ефект, що нагадує граніт з прозорими частинками для глибини та контрасту. Палітра із 18 дизайнів включає нейтральні та натуральні тони, а також сучасні свіжі акцентовані кольори.

Sphera Element

Технічні дані

Sphera Energetic

Екологічність

Створюючи кращі середовища

Від виробництва до експлуатації - Forbo Flooring Systems виготовляє відмінні продукти, що дійсно екологічно сталі.

Уникати відходів
Від початкової концепції преміальні гомогенні покриття підлоги Sphera від Forbo були розроблені для виробництва з уникненням відходів та мінімізацією використання енергії, води та сировини. Виготовляючи Sphera товщиною 2 мм одразу за один цикл без шліфування основи зменшує відходи на 10-15%. Наша внутрішня програма переробки 'back to the floor' забезпечує використання всіх відходів у подальшому виробництві основи для наших гетерогенний вінілових покриттів підлоги.

Зберігати енергію
Sphera виготовляється на найбільш сучасному та ефективному заводі гомогенних вінілових покриттів з використанням виключно 100% зеленої електроенергії з мінімальним впливом на довкілля.

Амбіції циклічної економіки
Відходи після експлуатації - один з найбільших екологічних викликів для нашої індустрії, а саме їх забирання, транспортування, сортування та переробка. Forbo Flooring Systems - активний учасник заснованого в ЄС проекту Circular Flooring (Циклічна Підлога), що має на меті заснувати циклічний процес переробки ПВХ із відходів після експлуатації підлог.

EPD - Environmental Product Declaration (Екологічна Декларація Продукту)
Forbo Flooring Systems - одна із перших компаній у світі із повними Екологічними Декларація Продукту на всі матеріали, в тому числі з інформацією, що показує вплив на здоров'я та екотоксичність.
Завантажте тут Sphera EPD

Створюючи кращі середовища