Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeroplossingen voor studieruimtes

Inspiratie en concentratie

Tudor Place

Ontwerp & akoestisch comfort

Gemeenschappelijke studieplekken voor groepswerk, samenwerking of zelfs gewoon om even weg te zijn uit hun kamer zijn een essentieel onderdeel van een studentenhuisvesting. Of u nu ideeën wilt aanwakkeren, een rustige plek wilt bieden om na te denken en te lezen, of teamwerk wilt vergemakkelijken, wij hebben de ideale portfolio van vloeroplossingen die aan uw eisen voldoen.

Kies een vloer die:
● In staat is om interferentie met ruis te verminderen, waardoor dergelijke ruimtes stil en vredig blijven
● Een element van ontwerp, kleur of focus toevoegt
● Kan worden gebruikt om zones te definiëren of gebieden af te breken
● Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is

Studieruimtes opnieuw bedenken en uitvinden.

Flotex - gevlokte vloer

Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de sterkte, duurzaamheid en facilitaire voordelen van een vlakke veerkrachtige vloerbedekking combineert met de warmte, comfort en akoestiek van tapijt. Daarnaast biedt Flotex veiligheid door een zeer hoge slipvastheid.

De nylon vezels absorberen niet alleen het geluid en geven een prettig gevoel van comfort, ze sluiten ook (fijn)stof en allergenen in die anders blijven zweven in de lucht. Door de bijzondere constructie is Flotex beschermd tegen schimmel en nare luchtjes, Flotex blijft mooi en na goed reinigen ziet Flotex er weer als nieuw uit.

Ontdek de collectie

Flotex Colour (2019) - 546005, 546019
63426  light cement

Allura - luxe vinyl tegels

Zoekt u een vloer met de natuurlijke uitstraling van hout of steen met de voordelen van sterke en comfortabele vinyltegels? Ontdek dan onze nieuwe Allura LVT-collecties. Ze voelen warm aan bij het lopen, zijn erg vormvast en laten zich heel gemakkelijk plaatsen en onderhouden. Onze LVT-designs zijn verkrijgbaar in verschillende constructies, zodat u gegarandeerd een vloer vindt die perfect bij u past.

Ontdek de collectie

Tessera - tapijttegels

Tessera is een ruim assortiment tapijttegels met verschillende constructietypes. Ze zijn verkrijgbaar in een hele reeks formaten waarmee u creatief een vloer ontwerpt, van planken tot XL-tegels. Deze vloer biedt een contactgeluiddemping tot 30 dB. Er zijn ook richtingloze producten verkrijgbaar waarmee u het plaatsingsafval vermindert tot slechts 2%.

Ontdek de collectie

Tessera Cloudscape 3407 April shower