Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeroplossingen voor sportzalen

Een gastvrije plek om te sporten

Marmoleum Sport 83712

Vloerbedekking voor sportzalen

Vlekken van machineolie, energiedrankjes en zweet dat op de vloer valt, is veelvoorkomend in drukke sportzalen. Daarom is het van essentieel belang dat uw ruimte gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is, zodat deze schoon en gastvrij blijft.

Kies een vloerbedekking die:
● duurzaam is
● gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is
● slipvast is
● geschikt is voor zware lasten

Het gemak waarmee de vloeren kunnen worden schoongemaakt en onderhouden is essentieel in een sportruimte

Marmoleum Sport - de innovatieve sportvloer

Een sportvloer moet altijd veilig zijn en voldoen aan de sportieve eisen. Of het nu korfbal, volleybal, voetbal, gymnastiek of streetdance is, voor Marmoleum Sport maakt het niet veel uit. De toplaag garandeert een goede prestatie op het gebied van anti-slip en glijden, de lichtreflectie en indrukgevoeligheid.

Het gebruik van zware verrijdbare toestellen of hulpmiddelen is geen probleem voor Marmoleum. Het morsen met sportdrank of eten is geen enkel punt, heeft geen invloed op de sportvloer en is eenvoudig te verwijderen. De extreme duurzaamheid van linoleum garandeert ook na vele jaren intensief gebruik een topprestatie. Een goed schoonmaak- en onderhoudsprogramma zorgt dat de vloer er jaar in jaar uit mooi uit blijft zien en altijd klaar is voor de volgende wedstrijd.

Ontdek de collectie

Marmoleum sport 83712
Flotex Colour (2019) - 545022, 545024, 545028

Flotex - gevlokte vloer

Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de sterkte, duurzaamheid en facilitaire voordelen van een vlakke veerkrachtige vloerbedekking combineert met de warmte, comfort en akoestiek van tapijt. Daarnaast biedt Flotex veiligheid door een zeer hoge slipvastheid.

De nylon vezels absorberen niet alleen het geluid en geven een prettig gevoel van comfort, ze sluiten ook (fijn)stof en allergenen in die anders blijven zweven in de lucht. Door de bijzondere constructie is Flotex beschermd tegen schimmel en nare luchtjes, Flotex blijft mooi en na goed reinigen ziet Flotex er weer als nieuw uit.

Ontdek de collectie

Eternal - projectvinyl

De Eternal vinylcollectie van Forbo combineert de uitstraling van natuurlijke materialen met kleurrijke designs en exclusieve, digitaal geprinte dessins.

Forbo gelooft in ‘creating better environments’. Bij de productie van Eternal gebruiken wij dan ook uitsluitend groene stroom. Al onze processen zijn afgestemd om de maximale hoeveelheid gerecycled materiaal te kunnen gebruiken in onze producten. Bovendien wordt Eternal met vooruitstrevende, ftalaatvrije technieken geproduceerd.

Ontdek de collectie

Eternal Material 12752
Sarlon 223 sand canyon + 409 black & white doodle

Sarlon | Modul’up - akoestisch vinyl

Forbo Flooring heeft meer dan dertig jaar ervaring en gespecialiseerde kennis over deze sector. In die tijd hebben we al meer dan 100 miljoen m² aan geluiddempende vloerbedekkingen geproduceerd. Sarlon | Modul'up bevat geen ftalaten en is verkrijgbaar in een ruim assortiment kleuren en designs.

Sarlon | Modul'up is een uitstekende all-round performer, ideaal voor wachtruimtes waar geluidsoverlast een probleem kan zijn. Het heeft een contactgeluidreductie van 15 tot 19 dB, vereist minimale reiniging en onderhoud en is verkrijgbaar in een uitgebreide reeks kleuren en dessins.

Ontdek de collectie