Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeroplossingen voor kantines en restaurants

Hygiënische vloeren

Canteen & Restaurants

Onmisbaar in elke zorginstelling

Kantines en restaurants zijn onmisbaar in elke zorginstelling: hier laden personeelsleden hun batterijen op tijdens een drukke werkdag en brengen patiënten samen met hun vrienden en familie een ontspannend moment door. In deze omgevingen moet dus een zeer slijtvaste, slipbestendige vloer liggen die gemakkelijk schoon te maken is. Al deze kenmerken vindt u terug bij verschillende producten in het gamma van Forbo.

• Goede slipweerstand om uitglijden of struikelen te voorkomen
• Slijtvast genoeg om honderden patiënten, personeelsleden en bezoekers aan te kunnen
• Uitstekende akoestische eigenschappen om geluidshinder zoveel mogelijk te beperken
• Een hygiënische vloer die er na het schoonmaken als nieuw uitziet

Uitstekende slijtvastheid, gemakkelijk te reinigen en zeer slipbestendig

Marmoleum - de duurzaamste keuze

Marmoleum, gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen, is sinds jaar en dag DE vloer voor de gezondheidszorg. Het is de meest duurzame vlakke veerkrachtige vloer die er is: Marmoleum is CO2 neutraal en draagt niet bij aan klimaatverandering. Met Marmoleum kies je voor een vloer die bijdraagt aan een betere wereld voor huidige en toekomstige generaties.

Daarnaast is Marmoleum praktisch en makkelijk in onderhoud. Onze nieuwe Marbled collectie bevat 21 kleuren die extra vuilverhullend zijn. Dat is handig! Niet alleen zand, stof en vuil zijn minder zichtbaar, ook krasjes en loopsporen vallen minder op.

Ontdek de collectie

3732
Flotex planks

Flotex - gevlokte vloer

Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de sterkte, duurzaamheid en facilitaire voordelen van een vlakke veerkrachtige vloerbedekking combineert met de warmte, comfort en akoestiek van tapijt. Daarnaast biedt Flotex veiligheid door een zeer hoge slipvastheid.

De nylon vezels absorberen niet alleen het geluid en geven een prettig gevoel van comfort, ze sluiten ook (fijn)stof en allergenen in die anders blijven zweven in de lucht. Door de bijzondere constructie is Flotex beschermd tegen schimmel en nare luchtjes, Flotex blijft mooi en na goed reinigen ziet Flotex er weer als nieuw uit.
Flotex en Marmoleum hebben de prestigieuze "Seal of Approval" ontvangen van Allergy UK.

Ontdek de collectie

Eternal - projectvinyl

De Eternal vinylcollectie van Forbo combineert de uitstraling van natuurlijke materialen met kleurrijke designs en exclusieve, digitaal geprinte dessins.

Forbo gelooft in ‘creating better environments’. Bij de productie van Eternal gebruiken wij dan ook uitsluitend groene stroom. Al onze processen zijn afgestemd om de maximale hoeveelheid gerecycled materiaal te kunnen gebruiken in onze producten. Bovendien wordt Eternal met vooruitstrevende, ftalaatvrije technieken geproduceerd.

Ontdek de collectie

Eternal Wood 36062 & Eternal Material 12012
Allura 63420 | 63432

Allura - luxe vinyl tegels

Zoekt u een vloer met de natuurlijke uitstraling van hout of steen en de voordelen van sterke, comfortabele vinyltegels? Maak dan kennis met onze nieuwe Allura LVT-collecties. Ze voelen warm aan bij het lopen, zijn erg vormvast en laten zich heel gemakkelijk plaatsen en onderhouden. Onze LVT-designs zijn verkrijgbaar in verschillende constructies, zodat u gegarandeerd een vloer vindt die perfect bij u past.

Ontdek de collectie

Step - antislip vinyl

Step is ideaal voor zones waar vloeistoffen kunnen worden gemorst, want deze collectie biedt een slipweerstand van R10 tot R12. Dankzij de PUR-parelafwerking is Step bestand tegen krassen en gemakkelijk te reinigen en onderhouden. De deeltjes in de slijtlaag van alle Forbo Step-veiligheidsvloeren garanderen dat ze tijdens hun volledige levenscyclus duurzaam en slipbestendig blijven. Step is verkrijgbaar in meer dan 60 designs met een hout- of steeneffect.

Ontdek de collectie

Safestep R11 & 174922 Surestep Wood 18802