Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeroplossingen voor ingangen en recepties

De eerste indruk van een gebouw

Cityhall Den haag

Een schone zorginstelling begint bij de ingang

Een goed schoonloopsysteem speelt een belangrijke rol in het risicobeheer en de onderhoudsstrategie van zorginstellingen: het voorkomt dat vocht en vuil uit de buitenwereld in het hele gebouw worden meegenomen, verkleint het risico op vallen en uitglijden én vermindert de tijd en kosten die nodig zijn voor het onderhoud.

De personeelsploegen die dag en nacht actief zijn en de constante stroom aan bezoekers maken van de hal een van de drukste plaatsen in het ziekenhuis. Als er vocht, aarde en vuil van buitenaf aan de schoenen van al wie binnenkomt blijft plakken, komt dit in de hal en de rest van het gebouw terecht. Daardoor kan niet alleen de vloer beschadigd raken, maar ontstaan er ook gezondheids- en veiligheidsrisico's die gemakkelijk te voorkomen zijn.

Kies aan de ingang een vloer die:
• Het risico op uitglijden beperkt
• Lang meegaat
• De schoonmaakkosten vermindert

Zes meter Coral kan tot 95% van het vuil en vocht van buitenaf tegenhouden.

Coral - schoonloopsystemen

Doordat ze tot 95% elimineren van het vuil en vocht dat aan schoenen blijft plakken, laten Coral-schoonloopsystemen uw vloer langer meegaan, verlagen ze uw schoonmaakkosten gevoelig én neemt het risico op uitglijden af. Forbo Coral heeft bijna vijftig jaar ervaring en biedt gegarandeerd de beste vloeroplossing voor de ingang van uw gebouw.

Ontdek de collectie

Rigshospitalet coral click karussel