Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Espace culturel Maen-Roch

  • Espace culturel Maen-Roch_france_2_sarlon_traffic
  • Espace culturel Maen-Roch_france_2_sarlon_traffic
  • Espace culturel Maen-Roch_france_4_sarlon_traffic
  • Espace culturel Maen-Roch_france_sarlon_traffic
  • Espace culturel Maen-Roch_france_2_sarlon_traffic

The cultural centre of Maen-Rocy is designed by architect Gilbert Quéré. The buiding aims at sustainability along with a high insulation and energy performance. The interior spaces include a huge, brightly-lit media library and an auditorium which can seat around a hundred people.

The auditorium atmosphere is controlled by mobile acoustic panels, as well as benefiting from the acoustic qualities of the Sarlon Trafic and Flotex flooring. Both flooring solutions guarantee high noise reduction.

Location Maen-Roch, France
Architect Gilbert Quéré
General Contractor Mariotte
Photographer JF Molliere

Documents

  • Document