Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

Голкопробивні покриття

Forte

Forte - наша лінійка голкопробивних килимових покриттів преміум класу, що пропонує максимальний комфорт. Дуже щільна структура із більше 3 мільйонів стібків на квадратний метр гарантує комбінацію привабливого вигляду та високої зносостійкості для використання у зонах з величезною інтенсивністю. Forte доступний у форматі рулону та плитки 50х50 см.

  • Forte
  • Forte
  • Forte
  • Forte 96010
    Forte у рулоні

    Forte у рулоні

    Із загальною товщиною 6.5мм, 100% поліамідними волокнами щільністю 750 г/м², Forte у рулонах є вражаючим преміальним голкопробивним покриттям підлоги. Дуже щільна текстура надає привабливий вигляд та надзвичайну зносостійкість.

    Текстильний вигляд Forte та його кольорова палітра гармонійно вписується у будь-який дизайн інтер'єру. Forte у рулонах доступний у 25-ти кольорах: палтіра комерційних нейтральних та трендових лед-кольорів.
    12 кольорів із колекції також доступні у форматі плитки.

  • Forte tile 96008T
    Forte у плитках

    Forte у плитках

    Голкопробивна килимова плитка Forte поєднує легкість монтажу і догляду модульної підлоги та зносостійкість і економічність голкопробивного покриття. Колекція Forte у плитці базується на рулонній конструкції Forte, використовує той самий поліамід зв'язаний латексом та має додатковий шар основи.

    Forte у плитках - це преміальне голкопробивне килимове покриття підлоги, дуже щільна текстура надає привабливий вигляд та надзвичайну зносостійкість.

    Доступний у обраних 12 кольорах.
    Всі кольори також доступні у форматі рулону.

Про Голкопробивні покриття

Надійні, впізнавані та практичні

Висока якість голкопробивних килимових покриттів від Forbo Flooring базується на більше 40 роках досвіду виробництва та постачання цих надзвичайно зносостійких покриттів підлог. Ми виготовляємо їх у 3 технічних варіантах, які запроектовані для різних застосувань.

Екстремально міцні
• Клас зносостійкості 33 згідно EN 1307.
• GUT підтвердження про “тестування на шкідливі речовини".
• Витримує колісні навантаження, наприклад офісних меблів чи валіз в аеропорту.

Екологічно сталі
• Основа голкопробивних покриттів із 100% переробленого поліестеру.
• Висока якість забзепечує тривалий термін експлуатації, не потребує регулярної заміни.
• Високоякісні поліамідні волокна запроектовані додатково для захисту від забруднення, зберігаючи кошти на очищення та догляд, роблячи внесок у сталість будівлі.

Зменшення шуму
Зменшення шуму від 20 dB до 22 dB, означає менше навколишнього шуму, ідеально для приміщень, де потрібна тишина, наприклад офіси.

Needlefelt

Зображення

Зображення голкопробивних килимових покриттів

Клацайте на зображення нижче, щоб отримати враження від колекцій Forte, Markant та Akzent ranges.

Технічні дані

Forte Markant Akzent

Три якості

Бездоганна функціональність

Лінійка голкопробивних килимових покриттів підлог від Forbo містить 3 технічно різні серії, що відповідають певним вимогам: 750 г/м2 щільність (Forte у рулонах), 600 г/м2 (Markant) та 500 г/м2 (Akzent).

Forte
Із загальною товщиною 6.5 мм, 100% поліамідними волокнами та щільністю 750 г/м², Forte - наша преміум лінійка голкопробивних покриттів підлог. Надзвичайно щільна текстура надає привабливий вигляд та зносостійкість для застовування у зонах з величезною інтенсивністю руху. Колекція Forte доступна також у форматі плитки зі щільністю ворсу - 400 гр\м2.

Markant
Із загальною товщиною 5.5 мм, 100% поліамідними колокнами щільністю 600 г/м², Markant - високоякісне голкопробинве покриття підлоги із грубою текстурою. Завдяки своїм міцним, зносостійким властивостям покриття Markant ідеальні до застосування для зон з високою інтенсивністю, також для колісних навантажень від офісних меблів. Окрім звичайних кольорів, Forbo також пропонує 4 графічні варіанти із позачасовим дизайном 'box': Markant Graphic City.

Akzent
Akzent - економна альтернатива голкопробивного покриття від Forbo і єдина колекція, що виготовляється із суміші волокон: 80% поліамід та 20% поліпропілен. У Akzent загальна товщина 5 мм, щільність 500 г/м². Це практичне рішення для комерційних інтер'єрів.

Needlefelt Forte

Догляд

Догляд за голкопробивними покриттями

Голкопробивні килимові покриття підлоги Forbo Needlefelt легко очищаються та доглядаються.

Завантажте тут інструкцію Needlefelt cleaning & maintenance instructions

Needlefelt Forte Markant Akzent

LRV & NCS

LRV & NCS values

Завантажте тут показники overview of the LRV & NCS values

Про LRV
В архітектурі Light Reflectance Value (LRV) - це коефіцієнт відбиття видимого та корисного світла, що відбивається від поверхні при освітленні джерелом світла.

LRV може впливати на прийняття багатьох рішень пов'язаних із вибором кольору. Приблизний коефіцієнт LRV кольору показує кількість видимого світла, що відіб'ється від кольору. Чорний колір має показник у 0% та поглинає світло. Білий має коефіцієнт 100% та утримує будівлю освітленою.
LRV такоє впливає на витрату електроенергії - світлі кольори потребують менше освітлення, що дає пряму економію та краще для довкілля.

Про NCS
'Natural Colour System' NCS - система, що була розроблена для ідентифікації кольору. Пронумеровані коди кольорів, так звані NCS Notations, наприклад NCS S 1080-Y70R, визначають детально будь-який колір будь-якого матеріалу. NCS визначив 1950 стандартних кольорів із крокок у 10 значень щоб описати весь спектр кольорів. Кожен код кольору матеріалу візуально ідентичний іншому матеріалу з таким же кодом кольору. Таким чином ви можете підбирати кольори різних матеріалів в інтер'єрі.

Всі продукти Forbo Flooring мають коди NCS, які можна знайти у нашому центрі завантажень.

LRV & NCS