Обрати країну

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo Websites

Обрати дивізіон

Голкопробивні покриття

Голкопробивні покриття

Міцні, зносостійкі властивості наших голкопробивних покриттів підлоги роблять їх ідеальними для зон з високою прохідністю чи в приміщеннях, де висока ймовірність застосування крісел на колесах, наприклад в офісах чи торговельних приміщеннях. Голкопробивні покриття - економічна альтернатива звичайним килимовим покриттям у приміщеннях, що вимагають практичного та витривалого килимового покриття підлоги.

  • Голкопробивні покриття
  • Голкопробивні покриття
  • Голкопробивні покриття
  • Голкопробивні покриття
  • Голкопробивні покриття
  • Wartezimmer_8737_Detail_4c_HD
    Forte

    Forte

    Forte - наша лінійка голкопробивних килимових покриттів преміум класу, що пропонує максимальний комфорт. Дуже щільна структура із більше 3 мільйонів стібків на квадратний метр гарантує комбінацію привабливого вигляду та високої зносостійкості для використання у зонах з величезною інтенсивністю. Forte доступний у форматі рулону та плитки 50х50 см.

  • Markant needlefelt 2021
    Markant

    Markant

    Markant - це високоякісне голкопробивне килимове покриття підлоги грубої текстури. Виготовлена із 100% поліамідних волокон з дужими зносостійкими властивостями, підлога Markant ідеальна для приміщень із інтенсивним використанням.
    Колекція Markant доступна у 16-ти комерційний монохромних кольорах. Серія Markant Graphic City пропонує 4 графічних варіанти із квадратним позачасовим дизайном.

  • Akzent needlefelt 2021
    Akzent

    Akzent

    Akzent - це колекція голкопробивного рулонного килимового покриття від Forbo цінової категорії економ та єдина, що виготовляється із суміші волокон - 80% поліамід та 20% поліпропілен, щільністю 500 гр\м2, що тим неменше надає хорошу зносостійкість. Akzent містить 13 сучасних кольорів.

  • Showtime Graphic
    Showtime Graphic

    Showtime Graphic

    Наша колекція Showtime Graphic надає есклюзивності дизайну у сфері гостинності та розваг - готелям, кінотеатрам та театрам. Ця унікальна голкопробивна підлога поєдную відмінні технічні харакетиристики із легкістю догляду. Showtime Graphic містить 20 захоплюючих дизайнів з композицією у 5-ти графічних серіях: Loft, Heritage 05, Ecosystem 07, Wonderlab 06 and Wonderlab 07.

  • Showtime Colour
    Showtime Colour

    Showtime Colour

    Наша колекція голкопробивних килимових покриттів Showtime Colour поєднує чудові технічні характеристики з легкістю догляду. Ця серія із тонких волокон пропонує 17 варіантів у нейтральних та акцентованих відтінках. Монотонні кольори ідеально поєднуються із друкованими візерунками серії Showtime Graphic щоб відповідати сучасним дизайнам інтер'єру сфери гостинності.

Технічні дані

Forte Markant Akzent

Про Голкопробивні покриття

Надійні, впізнавані та практичні

Висока якість голкопробивних килимових покриттів від Forbo Flooring базується на більше 40 роках досвіду виробництва та постачання цих надзвичайно зносостійких покриттів підлог. Ми виготовляємо їх у 3 технічних варіантах, які запроектовані для різних застосувань.

Екстремально міцні
• Клас зносостійкості 33 згідно EN 1307.
• GUT підтвердження про “тестування на шкідливі речовини".
• Витримує колісні навантаження, наприклад офісних меблів чи валіз в аеропорту.

Екологічно сталі
• Основа голкопробивних покриттів із 100% переробленого поліестеру.
• Висока якість забзепечує тривалий термін експлуатації, не потребує регулярної заміни.
• Високоякісні поліамідні волокна запроектовані додатково для захисту від забруднення, зберігаючи кошти на очищення та догляд, роблячи внесок у сталість будівлі.

Зменшення шуму
Зменшення шуму від 20 dB до 22 dB, означає менше навколишнього шуму, ідеально для приміщень, де потрібна тишина, наприклад офіси.

Showtime Graphic

Догляд

Догляд за голкопробивними покриттями

Голкопробивні килимові покриття підлоги легко очищаються та доглядаються.

Завантажте тут інструкцію Needlefelt cleaning & maintenance instructions

Forte Markant Akzent